Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Postacie z "Escape mechanizmem"

PrinceJinno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam: xxx IP

Zależy mi na: postaciach z teleportami,szarżami,skokami itp.

Preferuję: Chodzi mi o takie postacie z umiejętnościami takimi jak np. niewidzialność Shaco,teleportacja Ezreala,szarża Gragasa.Ogólnie postacie którymi mogę uciekać przez ściany i inne przeszkody.Fajnie by było jak by ktoś by mi wymienił wszystkie takie postacie.Na pewno dam like za pomoc.

1324905338-U324332.png

Sygnatura by Eucalyptus

Opublikowano

No to tak:

Ahri, Shen, Malphite, Shyvana, Jarvan IV, Jayce, Caitlyn, fizz, Le Blanc, Nidalee, Sejuani, Tristana, Ziggs, Lee sin, Diana, Corcki, Amumu, Hecarim, Twisted Fate.

Opublikowano

@2x Up Gdzie Teemo ma skoki,szarże, teleporty,wirki itp?Nie chodzi mi o takie coś jak jego szybki bieganie tylko uciekanie przez ściany w skillach.

1324905338-U324332.png

Sygnatura by Eucalyptus

Opublikowano

Oprócz tych wyżej masz jeszcze Katarine i Talona. Talon ma doskok (niestety tylko do wroga, ale działa na potworki)+ulta. Kata może sobie skakać do każdego rodzaju potworków, champów i wardów.

Opublikowano

Na pewno ezreal, graves, shen, jedne z tych lepszych z "szarżami" jak to nazwałeś (shen szarża + teleport)

można też się na diane uprzeć, walnąć Q na jakieś neutralne a potem na R

Opublikowano

ahri, shen, twisted fate, katarina, maplite, master yi, jax, gragas, teemo, eziu, greaves, renagar, hercaim, ziggs ,sejuani, shyvanna, wukong, vayne, lee see, renekton, leblanc, kennen , nidalee, phanteon ,vladimir, kassadin, corki, shaco, twitch, amumu, rammus :D Masz w czym wybierać :X

Do tego:

Każda inna postać + flash

Opublikowano

chogath, blitzcrank, nunu,wukong,kennen,vladimir,twitch,rammus.Ludzie,gdzie niby te postacie mają możliwość skakania przez ściany?!

1324905338-U324332.png

Sygnatura by Eucalyptus

Opublikowano

Pff, a gdzie Rengar? :) Najlepszy escape system w grze dzięki ulti.

Opublikowano

Kassadin,Fizz,Le Blanc - dobry escape mechanizm na midzie

Lee Sin , Rengar , Shen - dobry escape mechanizm na topie

beznazwy1_xhxwqaw.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...