Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Cheaty na Steama =)

Mizard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Używałem pewnego czitu - Steam Hack v15 i od pewnego czasu, dokładnie wczoraj nie mogę go włączyć, prawdopodobnie po update'cie. Mam pytanie czy Steam, czy valve, czy VAC zablokowała na dzień dzisiejszy te czity, czyli wykryła je, tak samo mam z VAC Checker / Info. A błąd jest taki, że jak włączam dany cheat lub jak tutaj VAC Info to wyłącza mi się Counter-Strike a przy VAC Info wyłącza mi się Steam. Jeszcze napisze, że używałem tego cheatu dość długo. Ale powiem szczerze, nie chodzi mi tu o granie w klanach, cw itd. Bo gram tylko okazyjnie z kumplami albo na jakimś FFA, a na tym cheacie gra mi się dobrze. Z góry dzięki za pomoc =)

Podpis problemu:

Nazwa zdarzenia problemu: BEX

Nazwa aplikacji: hl.exe

Wersja aplikacji: 1.1.1.1

Sygnatura czasowa aplikacji: 48feaf5a

Nazwa modułu z błędem: StackHash_0a9e

Wersja modułu z błędem: 0.0.0.0

Sygnatura czasowa modułu z błędem: 00000000

Przesunięcie wyjątku: 0f17440a

Kod wyjątku: c0000005

Dane wyjątku: 00000008

Wersja systemu operacyjnego: 6.1.7601.2.1.0.256.1

Identyfikator ustawień regionalnych: 1045

Dodatkowe informacje 1: 0a9e

Dodatkowe informacje 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

Dodatkowe informacje 3: 0a9e

Dodatkowe informacje 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

Przeczytaj w trybie online nasze zasady zachowania poufności informacji:

http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0415

Jeśli zasady zachowania poufności informacji w trybie online nie są dostępne, przeczytaj nasze zasady zachowania poufności informacji w trybie offline:

C:\Windows\system32\pl-PL\erofflps.txt

Opublikowano

Na pewno nie jest spowodowane to tym, że vac je wykryło, bo wtedy po prostu byś dostał bana ;) Próbowałeś reinstal cs/steama? VAC info powinno chodzić...

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Robiłem Przywracanie Systemu do czasu kiedy to chodziło ale nic, a to mi się stało po aktualizowaniu Avasta oraz po update'cie Steama :/ Spróbuje jeszcze wszystko od nowa zainstalować, wyłączyć i odpalić :)

Opublikowano

To nie przez cheaty, zobacz na moduł błędu. Odinstaluj avast!, bo to może być przez niego. Czasem niektóre aktualizacje działają w taki sposób.

PS. Jeśli to nic nie da i inne cheaty nie będą działały to skonsultuj się z supportem Valve.

Opublikowano

Tak, niech konsultuje się z supportem valve. I co im napisze? "Nie działają mi czity?"

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Usunąłem Avasta, zrobiłem przewrócenie sys, reinstall steam & cs'a i nic :/

Macie jakieś jeszcze sugestie? =q

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...