Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Stabilne pliki serwerowe z małą ilością bugów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :)

Razem z grupką znajomych zamierzamy stworzyć dedykowany serwer prywatny gry metin2. Osobiście niestety nie znam się na tej grze - pomagam znajomym od strony informatycznej. Plików serwerowych na forum jest multum i jako początkującemu bardzo ciężko mi odnaleźć się w tym, co jest naprawdę warte uwagi. Zależy nam przede wszystkim na świeżości plików, żeby zachęcały do gry nowymi dodatkami, na ich stabilności oraz na jak najmniejszej ilości bugów no i oczywiście najlepiej, żeby cziterzy musieli się trochę pomęczyć :P

Które pliki polecacie? Mi osobiście najciekawszymi na tą chwilę wydają się pliki MarcoA.

Pozdrawiam

Opublikowano

Jedyne pliki w pełni odbugowane będziesz miał jak sam zrobisz ;) Na każdym gotowcu są dziury/bugi.

To się domyślam, tylko teraz chodzi mi właśnie które pliki wybrać, by posiadały jak najmniej bugów i przy których będzie jak najmniej do roboty? Ktoś się orientuje na jakim poziomie są zabezpieczone pliki MarcoA?

Opublikowano

Zrób sam i wiesz co jest a na gotowcach to nie ma co robić bo się nie połapiesz

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Tylko i wyłącznie MarcoA są zajebiste i mało bugów mają..(mam tut/dl z marcoa plikami)

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

Zrób sam i wiesz co jest a na gotowcach to nie ma co robić bo się nie połapiesz

Dobra, to teraz takie pytanie... chyba nigdzie nie natknąłem się na czyste pliki 2012, jedynie na ten gotowiec MarcoA - czy prawidłowo nasuwa mi się wniosek, że biorąc czyste pliki 2011 czy nawet 2010 mogę w taki sposób je zrobić, żeby działały jak te 2012? Nie bardzo się orientuję na jakiej zasadzie polega dodawanie elementów do funkcjonalności gry - czy trzeba ingerować w binarkę, czy dodaje się to np. jak questy (chodzi mi np. o gospodarstwo rolne)?

Opublikowano

Dobra, to teraz takie pytanie... chyba nigdzie nie natknąłem się na czyste pliki 2012, jedynie na ten gotowiec MarcoA - czy prawidłowo nasuwa mi się wniosek, że biorąc czyste pliki 2011 czy nawet 2010 mogę w taki sposób je zrobić, żeby działały jak te 2012? Nie bardzo się orientuję na jakiej zasadzie polega dodawanie elementów do funkcjonalności gry - czy trzeba ingerować w binarkę, czy dodaje się to np. jak questy (chodzi mi np. o gospodarstwo rolne)?

f5

Opublikowano

naprawdę nikomu nie chce się odpowiedzieć? :s

f5

Opublikowano

naprawdę nikomu nie chce się odpowiedzieć? :s

f5

kurwa... nie ma stabilnych i odbugowanych ! kazdy serwer ma jakies bugi i luki... stabilne to jedynie schittesa teraz, bo temat z marcoa wyczyscilem bo hejty sie rodzily

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

widzę, że nie ma tutaj zwyczaju czytania cytowanego tekstu, więc po prostu ponowię pytanie:

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...