Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boty Diablo 3

Senthinel Prime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sa jakies dobre boty do d3 obecnie? bo takpatrze tu na forum niema nic na ten temat ewentualnie jakies stare tematy? ktos boci jakos, i na czym i czy sa za to bany? czy sa jakies ostrzegawcze czy cos?

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

Jak nie ma na forum botów to nie ma prawdopodobnie wgl. Blizzard bardzo dobrze chroni tą grę i myślę że boty są banowane.

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/642322-bot-hellbuddy-d3-bot/

Nie wiem czy ten dalej działa, nie używałem i nie będę używał, tobie też nie radze tego używać żebyś potem nie płakał że straciłeś 200zł, a bana dostaniesz niewątpliwie.

Opublikowano

no wlasnie to nie dziala te hellbudy a i widzialem jakas stronke gdzie mieli bota klikacza na sell i mowiaze 100% pewnosci ze nie ma bana za to ale tak srednio w to sie chce wierzyc

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

Jeśli grasz na nielegalnych wspomagaczach to ZAWSZE jest prawdopodobieństwo bana. Naprawdę nie radze, gdyby to była gra F2P to proszę bardzo, ale naprawdę chcesz stracic 200zł? Rób jak chcesz ;/

Opublikowano

te klikacze to sa boty na kupowanie u, ustawiasz staty jakie ma szukac i jaki typ itemkow i cenne ,jak item spelnia wymagania to kupuje i czesto idzie wychwycic jakies okazjie

Opublikowano

Botów jest od groma od farmienia golda do farmienia zlota, ale jest szansa na ban. Jak ktoś chce linki do stronek pisać PW :D

Opublikowano

Hellbuddy nie działa. Jakieś boty możesz znaleźć na zagranicznych forach, ale raczej musisz zapłacić.

Większość jest zawirusowana i po kilku dniach prawdopodobnie dostaniesz bana.

Opublikowano

@up

Jest dużo botów na zagranicznych forach i nie znalazłem jeszcze żadnego z wirusami, i nie ma jak żeby na nich były bo są one głownie pisane w AutoIt. Wszystko za darmo. Nie wiem gdzie ty szukasz, że masz jakieś płatne boty lol....

A co do banów to racja, według mnie jest teraz za duże ryzyko, lecz da się na nich sporo zarobić tak by kupić nowe Diablo. Najlepiej nie botować na głównym koncie :D

Opublikowano

@up

Jest dużo botów na zagranicznych forach i nie znalazłem jeszcze żadnego z wirusami, i nie ma jak żeby na nich były bo są one głownie pisane w AutoIt. Wszystko za darmo. Nie wiem gdzie ty szukasz, że masz jakieś płatne boty lol....

A co do banów to racja, według mnie jest teraz za duże ryzyko, lecz da się na nich sporo zarobić tak by kupić nowe Diablo. Najlepiej nie botować na głównym koncie :D

to jak możesz to podaj te dużo stron, tylko żeby znalazł się tam chociaż jeden darmowy i działający, no i jeszcze wersja pl.
Opublikowano

@up wyśle ci na PW bo na forum nie można zamieszczać linków do innych forum :D

Masz tam boty do levelowania do golda i dla każdej klasy :D

Admin Cienia
Opublikowano

Pliki przez PW = wirusy, jakby ktoś chciał to dałby to tutaj. Każdy odpala na własne ryzyko.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Nie daje plików przez PW tylko link do zagranicznego forum, gdybyś przeczytał regulamin MPC Forum jest zabronione wstawianie linków do innych forum...

a pliki, które uważasz za "wirusy" to programy napisane w notatniku i odpalasz je przez AutoIt. Geniusz co nie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...