Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aby zacząć pisać hacka potrzebujesz Visual C++.

<ol type='1'><li>Następnie robisz wszystko co niżej wypisane:</li><li>Włącz swojego C++ 2008 i klikasz "Create: Project..."</li><li>Kliknij w "Win32 Project" wpisujesz "Name:" i klikasz OK</li><li>Wyskakuje nowe okienko i w nim klikasz "Next >"</li><li>W "Aplikation type:" zaznaczasz "DLL" a w "Aplikation opcions:" zaznaczasz "Empty project" i klikasz "Finish"</li><li>Po Lewej stronie widzisz "Source Files" klikasz na to prawym przyciskiem potem klikasz "Add" a potem "new item"</li><li>Wyskakuje kolejne okienko zaznaczasz "C++ File (.cpp)" zmieniasz nazwę i klikasz :Add"</li><li>W oknie C++ jest miejsce na kod źródłowy, wklejasz go (kod podany niżej!.</li></ol>

Kopiujesz całość:

To jest ukryta treść, proszę

Aby stworzyć dll'ke klikasz "Build" potem "Batch Build..." i zaznaczasz pozycję przy "Release|Win32" i klikasz Build! Odczekujesz kilka sekund i wchodzisz w "C:\Documents and Settings\......\Moje dokumenty\Visual Studio 2008\Projects"

U mnie jest to: "C:\Documents and Settings\Admin\Moje dokumenty\Visual Studio 2008\Projects\5slot\Debug\5slot.dll"

<!--sizeo:4--><span style="font-size:14pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro--><div align='center'>Bez mojej zgody nie pozwalam kopiować na inne Fora! </div><!--colorc--></span><!--/colorc--><!--sizec--></span><!--/sizec--><i>Prawa autorskie do tego poradnika ma wyłącznie Niqu!!!</i>

xniquinjectx.png

sygnaniqu.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak mi się uda zrobić to masz 5* i wiesz co jeszcze :P

[ x ]10 postów

[ x ]20 postów

[ x ]30 postów

[ x ]50 postów

[ ]100 postów

• Dodaj nową pozycję...