Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Porady,pomoc do gry Gangsters.pl

arturdemol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Na wstępie chciałbym powiedzieć,że jeżeli piszę w złym dziale to proszę o przeniesienie do odpowiedniego a nie usuwanie tematu.A teraz przejdźmy do sedna sprawy.

Od nie dawna gra w grę Gangster.pl.Gra fajna i w ogóle,ma reflink lecz gdy używa HitFaker v0.2b nie zalicza mi tego,również przez różne strony (przykładowo wropo).Również próbowałem ręcznie z bramek proxy i ciągle to samo.Wie ktoś może co jest tego przyczyną?A druga sprawa czy istnieją jakieś boty/bugi do tej gry?Również nie pogardzę jakimiś cennymi wskazówkami :)

Pozdrawiam i z góry dziękuję

bez linków

Opublikowano

A posiada ktoś dobrą listę IP (najlepiej takich z Arabii Saudyjskiej lub takie których nie zablokowali) do HitFaker'a?

I mam też jedno pytanie odnośnie ringu.Zauważyłem że osoby w top1 dnia na ringu mają po 750+ wygranych walk.Jak tak szybko udaje im się zdobyć takową liczbę?Jest jakiś bot która automatycznie za nas walczy i klika? :)

bez linków

Opublikowano

Mamrot wybacz,ale akurat konta mnie nie interesuję.Wolę już sam do czegoś dojść(nawet jeżeli mam sobie pomagać datkami) ; ).Więc wciąż czekam na jakąś konkretną pomoc

bez linków

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Odświeżam. Przepraszam że po tak długim czasie, ale niestety zapomniałem całkowicie o tym wątku

A także dołączam jedno nowe pytanie. Ktoś z was wie jakim cudem ludzie na ringu dobijają do 1000+ walk? Nie sądzę, aby siedzieli cały czas i walczyli

bez linków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...