Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]interp

lee4its

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka w cs'a gram od miesiaca - dwóch i nie bardzo rozumiem co to jest ten interp 0.01 jak mi pokazuje na innych serverach to taki wybieram jak każdy, a tutaj mi ktoś pisał, że mam sprawdzać gdzies żebym przed wejściem do gry gdzieś w cfg coś sprawdzał czy coś żeby mi się nie zmieniło nie bardzo rozumiem, zatem - oświeci mnie ktoś? I jeszcze co to jest "raszowanie" grałem na awp_india i nagle "nie raszuj szmato" do mnie

Opublikowano

Interp są to hitboxy, czyli takie pola uderzeń. Mając zły interp rozkładają się one inaczej na postaci, niż ona wygląda, czyli strzelając obok niej trafiamy. Raszowanie to przekraczanie tak jakby połowy mapy, przez co możemy zabić przeciwnika w plecy, kiedy się tego nie spodziewa.

Masz filmik, który pomoże ci zrozumieć co to interp-

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

Wszystko o interpie powiedział kolega wyżej. Najlepiej wpisz w konsoli: "ex_interp 0.01" i graj. Jeżeli chodzi o rash. Załóżmy, że jesteś CT i zamiast pilnować miejsca gdzie można podłożyć pakę, Ty wolisz polecieć na resp TT. Niektórzy to nazywają "leceniem na fragi." :-)

Opublikowano

Dobra dostaliscie lajki oby dwoje, kolego wyżej, a jeśli wpisze to coś w konsoli to za każdym razem mam wpisać w konsole czy raz? Odpiszesz kolejny lajk

Opublikowano

Wpisz to w configu i ustaw config tylko do odczytu, to nie będziesz potrzebował wpisywać tego za każdym razem.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Ale gdzie w confingu podaj dokładnie jak to mam ustawić itp mam steam jak coś, lajk poleci !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...