Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia]Serwer metin2

Zumaari™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.Co wy na to aby powstał serwer mt2,przez twórców MPC?Coś w rodzaju globala.Mogli by zainwestować pieniądze z reklam.Po kilki latach by im się to zwróciło z dodatkowymi środkami.Global przynosi rocznie kilkaset tysięcy z IS!!!To niemałe pieniądze.Co wy na to?

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Szczerze? Nie przejdzie, był już kiedyś projekt serwera i nie wypalił, dodatkowo trudno jeść znaleźć dobrego sponsora czy też zaufane osoby do Teamu ;)

Opublikowano

Fajny pomysł, jednak nie wiem czy pomysł przejdzie, bo przecież trzeba znaleźć dobrych ludzi do Teamu i zabezpieczenia :)

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Nie Wypali bo Kokosz nie lubi działu Metin 2

Były kiedyś dwa projekty ,ale zabrały się za to osoby które nie potrafiły dokończyć tego

Opublikowano

Za dużo byłoby problemów z tym, znając życie ddosy konkurencji, etc.

Poza tym, kasa z reklam nie jest taka duża i idzie na opłacanie hostingu dla forum.

Nie.

Opublikowano

Nie wypaliło, i kolejny raz też nie wypali, nie.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano
Mogli by zainwestować pieniądze z reklam.

Pieniądze z reklam idą na forum i zapewne kokosz musi jeszcze dokładać z własnej kieszeni, więc wątpię, że wypali.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Pieniądze z reklam idą na forum i zapewne kokosz musi jeszcze dokładać z własnej kieszeni, więc wątpię, że wypali.

Gdyby miał do tego dokładać raczej by nie było MPC.Nikt nic nie robi za darmo.Nie wierzę że forum z 611258 userami nie zarobi na siebie i Admina.Takie bajki to można dzieciom do snu opowiadać

@Topic

W dodatku servery Metin2 są nielegalne

Opublikowano

Taki projekt był... pamietam to dokładnie.. ale ze zjeby sie za to wziely to sie tak skonczylo . :D

Ale spróbowac jeszcze raz taki projekt stworzyć mozna by bylo.. graczy online 2k+ jak nic by bylo wiec kasy w chuj z is by bylo xD

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Nie ma tego w planach i nie sądzę, aby kokosz się przekonał do zrobienia servera mt2 prowadzonego przez team moderacyjny w Metin2. Już tłumaczę dlaczego. Otóż kiedyś już były 2 podejścia i zawiedli, więc nie ma takiej potrzebny, żeby po raz kolejny mieli się kompromitować. Może dzisiejsza rotacja w Mt2 mogłaby zrobić więcej, jednakże lepiej zapobiegać niż leczyć :).

1334497071-U17330.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...