Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam] expbot

karlmajkel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z niczym nie wyskakuje pajacyku ;). Napisałem wyraźnie 'działające' expbota. Na spisie nie ma nic sprawdzałem wszystkie poza tym są tam chyba 2 expboty które nie działają na us.

Opublikowano

Ojej nie spinaj się, nie mam do nikogo żalu oczekuje jasnego bota co działa na pewno a nie do sprawdzenia, linki padniętej a nowsza wersja bota nie działa te od kamera nie działają niestety...

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/670356-dlexpbot-m2bob-141/

Ten działa na 100000% bo działa na każdym globalu -.-. Tylko ściągnij najnowszą wersję z m2bob.eu a jak metin będzie się wyłączać to zainstaluj net freamwork i microsoft visual c++.

//Mamy od tego dział.

Opublikowano

Lekki offtop będzie,ale muszę odpisać.Drogi karlmajkel ja nie spinam,lecz irytują mnie osoby które zakładają konto tylko po to by dostać bota,a gdy już ktoś da a okaże się że takowy bot nie chodzi to już mają wielkie pretensje ;)

bez linków

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/670356-dlexpbot-m2bob-141/

Ten działa na 100000% bo działa na każdym globalu -.-. Tylko ściągnij najnowszą wersję z m2bob.eu a jak metin będzie się wyłączać to zainstaluj net freamwork i microsoft visual c++.

Przecież m2bob nie działa na us działa tylko na serwerach od GF... Sprawdź czy działa a później napisz że na 100000%.

Lekki offtop będzie,ale muszę odpisać.Drogi karlmajkel ja nie spinam,lecz irytują mnie osoby które zakładają konto tylko po to by dostać bota,a gdy już ktoś da a okaże się że takowy bot nie chodzi to już mają wielkie pretensje ;)

Psychiatra czeka ;) i nie sap tutaj więcej bo znajdzie byle co w szukajce i wstawiasz a nawet nie wiesz czy działa.

Opublikowano

Człowieku ogarnij dupę, wytykasz innym to, że za mało się starają aby Ci pomóc? Za kogo się uważasz?

Na .US nie ma expbotów...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...