Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Batman : Arkham Asylum

ConorMcGregor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :P gral ktos moze w gre Batman : Arkham Asylum ? . Jak tak, to prosze o wypowiedzi na temat tej oto gry. Moim zdaniem gra super , grafika dobra , system walki rowniez . A Wy co sadzicie o tej grze?

Opublikowano

Grałem w nią i powiem szczerze że mnie pozytywnie zaskoczyła.Dobra gra,niezły klimat,dobry system walk,grafika też niczego sobie - na prawdę spodobała mi się gra i polecam jeżeli ktoś lubi przygody nietoperza:D Po przejściu tej części mam zamiar kupić Arkham City która jest niby jeszcze lepsza.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Ja już ją przeszedłem i mówie - Super gra. Warto w nią zagrać, świetny klimat i nie jest taka "dziecinna" jak się wydaję. :)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Grałem, ogólnie spoko, lecz bardziej podoba mi się Arkham City :) Tutaj przemieszczamy się po "zamkniętym" świecie, w tym szpitalu psychiatrycznym, lecz klimat gry, jest naprawdę bardzo dobry :) Jak ktoś nie grał, niech zobaczy i Arkham Asylum i Arkham City :P

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Gram na PS3 i ciągle nie mogę się oderwać. Super grafta, scenariusz znakomity no i batman, przepotężny :)

Przeszedłem tą grę 3 fazy i jeszcze mnie nie nudzi.

JA CAŁKOWICIE POLECAM!

mca.png

cYF.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...