Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM][PL]MiltiHack 1.8.5 by kamer

metiux98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam problem z multi hackiem, gdy włączam metka przez kamer moda włącza się mh wybieram NORMAL wyskakuje Fail 1,gdy włączę attack speed wyskakuje mi Wystąpił nieobsługiwany wyjątek w aplikacji. Jeśli klikniesz przycisk Kontynuuj, aplikacja zignoruje błąd i podejmie próbę kontynuacji, Jeśli klikniesz przycisk Zamknij, aplikacja zostanie automatycznie zamknięta.

Odwołanie do obiektu nie zostało ustawione na wystąpienie obiektu.

Szczegóły Kontynuuj Zamknij

Klikam kontynuuj to nic się nie dzieje,ale jak miałem ustawiony przed kliknięciem np. attack speed 150 to loga co 3-4 minuty,a i nie działa tez mobber hack gdy klikam 6 i exp bot. Proszę pilnie o pomoc denerwuję mnie to loganie z góry dziękuję.

Opublikowano

Mi on się nawet nie odpala przedtem jak go sie odpalało przez injector to działał ale teraz jak jest .mix to za nic się nieodpala mam te net framework itd

x

Opublikowano

Mi wszystko śmiga poza attack speed,mobber hack, i exp bot.. najbardziej zalezy mi na attack speed bo exp bot i mobber sa na kamer modzie nadal czekam na jakieś propozycje co z tym zrobic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...