Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy używanie Steam Achievement Manager do TeamFortress 2 jest bezpiczne?

Natan17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam mało broni więc chciałbym zdobyć więcej ale nie wiem czy nie wlepia mi bana za Achivment Menagera :/ pomóżcie

A i ten sposób z serverem i z komendą !givemeall nie działa...

Opublikowano

Myślę, że bezpieczny, w każdym razie jeszcze nie słyszałem o banie za to, ja też nie dostałem.

Nie używajcie !givemeall bo sobie zabawę zepsujecie :( Dodaj co najwyżej Kamienie Milowe (Mile Stones) i te kilka innych achivów z itemami, tutaj możesz sprawdzić co za co się dostaje:

http://wiki.teamfortress.com/wiki/Achievement_items

http://wiki.teamfortress.com/wiki/Achievement_items/pl

Opublikowano

Bezpieczne chodź twórca menadżera ostrzega . Cytuje

Exit any active VAC protected games if any are running. While this tool does not directly interact with any game itself, it is better safe than sorry.

Więc uważaj ja nigdy już od roku za to bana nie zerwałem ale mój kolega zerwał bo ktoś nakablował na niego .

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

@up Przez ten program bo sam VAC napisał mu za co :) nie aż tak dokładnie,że ten program ^.^ :) nie wiesz to się nie wypowiadaj .

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

jest bespieczne bezpieczne na 90% bo zawsze na 100% nic nie jest pewne :) ale ja mam jakieś 30 kont z tym i każde działa :O

Opublikowano

Highlander

nie wiesz to się nie wypowiadaj .

o boże, nie rozśmieszaj mnie xD

Powiedział to ktoś, kto nie wiedział że na tf2wh można ceny unusuali własne ustalać ( widziałem festive strange minigun za jedyny milion kredytów :3 )

Znam kumpli którzy to używali dawno.

Żaden do dziś nic nie dostał :]

Opublikowano

Jedyne prawdopodobienstwo jest wtedy, gdy ktoś zreportuje to

Moim zdaniem nadal żadne.

Poza tym: używaj z głową, a nikt nie zreportuje. Można dodać kamienie milowe, odebrać itemy i zabrać kamienie tym samym programem. Ewentualnie dodawać osiągnięcia w różnych odstępach czasowych.

Opublikowano

Moim zdaniem nadal żadne.

Poza tym: używaj z głową, a nikt nie zreportuje. Można dodać kamienie milowe, odebrać itemy i zabrać kamienie tym samym programem. Ewentualnie dodawać osiągnięcia w różnych odstępach czasowych.

Valve ma w dupie: dema, listy, maile, "reproty", boleści, lamenty f2p graczy itp.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...