Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pewne Bugi i Złoto

Seafight1223

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Chcecie bugi a boicie się że was wyrolują tak jak mnie ! Tylko teraz koleś sprzedaje na allegro bugi oraz złoto i nie musicie się martwić że was oszuka. Wczoraj sam zakupiłem i jestem zadowolony wszystko działa jak należy. Poniżej podam linki do jego aukcji !'

Bugi:

http://allegro.pl/3-bugi-do-seafight-gratis-aktywny-bot-i2603371686.html

Złoto:

http://allegro.pl/seafight-zloto-pl1-50-bilionow-i2603365463.html

Opublikowano

Nie wiem czy takie cos jest dozwolone na forum , ale chce by autor pokazal, ze to na prawde dziala . Nie bede mimo wszystko kupowal bo nawet z tym napisaniem do allegro roznie bywa i wgl. ZRob jakis filmik ze dziala wtedy kupie. Pozdrawiam

Opublikowano

Nie wiem czy takie cos jest dozwolone na forum , ale chce by autor pokazal, ze to na prawde dziala . Nie bede mimo wszystko kupowal bo nawet z tym napisaniem do allegro roznie bywa i wgl. ZRob jakis filmik ze dziala wtedy kupie. Pozdrawiam

powiem tak tylko człowiek chory na umyśle by to kupował wystarczy dobrze poszukać i można mieć to za darmo.

A ten co napisał że przez noc nazbierał 200tyś pereł to już jest kompletnie stuknięty, a dlaczego to już wam pisze mam konto w full prędkością kasztele ,talenty i kryształowy dar + do tego podwajacz bonów i mówię że nie możliwe jest uzbieranie 200tyś pereł przez noc bo co do mojo to się zgodzę,ale na koniec można wywnioskować że ten co to tu napisał tylko reklamuje sprzedawce na allegro czyli krótko mówiąc jest to podstawiona osoba.

Opublikowano

Coś mi śmierdzi.

Formy Płatności:

-

- Doładowanie do Plusa.

Użytkownik od: 28.08.2012

Złoto jest własnością firmy BP, ja sprzedaję czas poświęcony na jego zdobycie.

Spis Bugów:

- Bug na darmowe przetalentowywanie

- Bug na kule szrapnelowe

- Bug na zwiększenie pojemności pokładów

Te bugi było można samemu robić.150 zł...

Nie radzę od niego kupować, bo pewnie jest oszustem.

1375884335-U390809.png

Blue Member

Opublikowano

tak to jest bardzo dziwne wstawi filmik i udowodni to wtedy zobaczymy

jak się szrapnelowe buguje???

nie wiem czy to jeszcze działa ale tydzień temu a może 2 tygodnie temu finderem bugowałem i działało jak się dobrze poszuka to się da wszystko znaleźć

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up Ja już też miałem trochę tych bugów na szrapnele , ale żaden z nich nie wypalił. Nie powiem bardzo ciężko się szuka tych bugów na srap menele

Pozdrawiam! :)

Opublikowano

nie wiem czy to jeszcze działa ale tydzień temu a może 2 tygodnie temu finderem bugowałem i działało jak się dobrze poszuka to się da wszystko znaleźć

Finderem :) hahaha Fiddlerem dzieciaczku.

Opublikowano

Finderem :) hahaha Fiddlerem dzieciaczku.

Pisząc o kimś dzieciak choć go nie znasz stwierdzam ,że sam nim jesteś ,więc się nie wymądrzaj. Pisząc szybko nie zwracam uwagi jak dokładnie coś się piszę, więc odpuść sobie takie gówniarskie komentarze.

Dziękuje tyle z mojej strony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...