Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gdy wchodzę na dowolny serwer Counter Strike 1.6 wyskakuje mi dany błąd w konsoli i nie mogę się połączyć z serwerem. W konsoli wyskakuje mi dany tekst:

load failed.

Connection to server lost during level change.

Retrying (tu jest zazwyczaj ip danego serwera)

Wyskakuje mi przy każdym połączeniu z dowolnym serwerem robiłem reinstala cs/steama ,a także przeinstalowywałem całego steama na inny dysk. Na wersji Non Steam mam to samo.

Kolega mój ma taki problem proszę o pomoc !

Opublikowano

Udało mi sie wejść na boty (ns)... gra toczyła sie bardzo szybko... po sekundzie wszystkie boty zdążyły sie zabić i po 2 rundach mnie wyrzuca (czyli po jakichs 2 sekundach) i pisze Server shutting down

A tak to nadal nie moge wejsc na serwery "Connection to server lost during level change."

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Rądze Ci Tak . Mi tez wyskakiwal Ten błąd . Czekalem , gralem w inne gry . Az w koncu cos się w Systemie zniszczyło . Zrobilem nowy system, windows . I sciągnąłem znowu . Zadziałało . Więc Radze ci Grac w inne Gry :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...