Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Kapitan?

LanKYY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dokładnie na wielu prywatnych serverach na 30 lvl dostaje się fms i może gość grał pierwsze na privach i potem poszedł na pl i po prostu chciał zapytać a ty go odrazu wyśmiałeś troszkę nie ładnie z twojej strony^^

Opublikowano

Jak ja zaczynałem grę na Polskim metinie (2009r.) to chciałem od gościa kupić aurę miecza.

Co do tematu, gość zaczyna grę, może wcześniej grał tylko na serwerach prywatnych więc pytał się ^^.

footer_logo.png

Opublikowano

ja jak zaczynalem to pytalem sie ludzi jak chodzic . xD albo jak na ninji wlaczyc aure . Pozniej jak juz troszke ogarnolem , to dropilem aury i sprzedawalem za 400k bo myslalem ze to duzo . (byly warte 4/5k) :3

1377774857-U369478.pngeJyzMNIzNtEzMjbTszDisjC0MOQKTUotci5KTCvhcs9PUfBPUwhPLOIydlFwL0osLuYyMjWFYwDCgA6l.png

Opublikowano

Nie wiem z czego sie smiac, z tego kilometrowego zalosnego haha, czy z tego ze nie odpisales na proste pytanie nowicjusza? Temat dobry, mam dwa powody do smiechu.

Opublikowano

Moim zdaniem bez sensu screen... Kiedyś każdy zaczynał od Globala a teraz ludzie zaczynają od privów, a tam nawet na hardach dostaje się fmsy z questów... ;)

Bardziej śmieszne jest to, że Ty mu pomóc nie umiałeś... ;)

Opublikowano

To jest newbie, nie wszyscy się znają od razu na grze. Nie wiem z czego tu się śmiać, zapewne ty jak zaczynałeś grę w metina też nie umiałeś wielu rzeczy.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Chyba nie rozumiecie. Autor pokazuje na screenie, że jest idiotą. Taki nowy troll.

Opublikowano

Ani mnie to nie śmieszy ani nic. Twoje zachowanie jest żałosne... na wielu priv dostaje się fms od kapitana i akurat te gość grał only priv i przeszedł na PL?

Opublikowano

To nie jest śmieszne :)

Możliwe że ten koleś był nowy na jakimś privku ,a w prezentacji pisało że się dostaje RIBA/FMS od kapitana.

Pozdrawiam.

805491408806070489277.png

Opublikowano

co za typ i co w tym takiego śmiesznego ? zapytał się jak normalny człowiek ciebie a ty mu odpisałeś (hahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahaah) twoja odpowiedz to jest nie normalna

też mam wstawiać ss jak ktoś się będzie pytał gdzie dropi miecz na +9 albo za ile kupi stal czy tez ile to jest 1kk? po prostu to są nowi gracze którzy zaczynają przygodę z Metinem lub 1 raz grają na PL/u

ogarnij.....

Moim zdaniem bez sensu screen... Kiedyś każdy zaczynał od Globala a teraz ludzie zaczynają od privów, a tam nawet na hardach dostaje się fmsy z questów... ;)

Bardziej śmieszne jest to, że Ty mu pomóc nie umiałeś... ;)

może on sam nie znał odpowiedzi na te pytanie zbyt za trudne dla niego :P

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

co za typ i co w tym takiego śmiesznego ? zapytał się jak normalny człowiek ciebie a ty mu odpisałeś (hahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahaah) twoja odpowiedz to jest nie normalna

też mam wstawiać ss jak ktoś się będzie pytał gdzie dropi miecz na +9 albo za ile kupi stal czy tez ile to jest 1kk? po prostu to są nowi gracze którzy zaczynają przygodę z Metinem lub 1 raz grają na PL/u

ogarnij.....

może on sam nie znał odpowiedzi na te pytanie zbyt za trudne dla niego :P

Tego nie wiem... Może on tym ss'em chce uzyskać odpowiedź dla tego gracza... Kto wie... ;)

Opublikowano

Ośmieszyłeś tylko siebie ... Jestem Ciekaw czy Ty się nie pytałeś jak zaczynałeś ...

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Po prostu jest to newbie , pewnie każdy z nas pytał lub robił śmieszne i dziwne rzeczy... ja np. pytałem się ludzi co zrobić żeby mi się tak miecz świecił (chodzi o aurę).

||OFICJALNY SPAMER MPCFORUM||

"Mam szacunek dla uczciwych , mam pogardę dla fałszywych".

"Twoja krytyka , mnie nie dotyka:)".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...