Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Kog Maw czy Ezreal

StudzeKisiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi się ogółem gra lepiej Ezem.

Niezły harras, wbudowany flash, nadaję się do escape/gonienia.

Potrafi walić niezłe dmg, global ulti.

Opublikowano

Kog to typowe Carry które ma niezły zasięg, łatwo harrasuje sie przeciwnika z ulti które odnawia sie 2s, dodatkowo zajebisty passyw, który czyni z nas maszyne do zabijania nawet po śmierci :D

OndteAw.png
Opublikowano

Kup sobie eza.

Aoe ulti, łatwa farma, skillshoty, łatwy harras przeciwnika, jeden z lepszych ad carry, dobry dmg, mobilny, dobry escape system.

Opublikowano

I hate this meta. Był taki okres że ezreali wgl. nie wybierano a teraz.. Corki i Ezreal aż mi nie dobrze.

Kog w 100%

+op ult do dobijania uciekinierów ( wystarczy z 15 gier i ogarniesz )

+op w ( zasięg)

+slow

+pasyw ( nawet po śmierci pomożesz w tf)

- musisz go ochronić w early.

-trudne pozycjonowanie jednak gdy pograsz nim trochę to to ogarniesz.

-brak escape

Opublikowano

W tych czasach Ez wskoczyl na Tier1 ad carry kog po nerfach plasuje sie troche dalej.

Jesli chcesz op to napewno ez tylko musisz pamietac ze sprawiedliwa reka Riot'a wkoncu go dopanie ;d

Opublikowano

OP ez ? o_O loooll ?! wpadnie byle ganger i po ezie - stuny, czy przygwożdżenia go totalnie niszczą, a to że ma skillshoty to tylko -. DMG w early na prawdę ma mocne, jednak od mid bardzo łatwo go zabić, ulti łatwo omiąć.

Opublikowano

Ezreal moim zdaniem jest lepszy od Kog'a. Możesz nim grać jako ad carry, lub na midlane. Posiada wbudowanego flasha, fajną pasywkę, oraz mocny harass z Q. Plusem jeszcze jest to, że Ez'a ciężko skontrować innym pickiem ;]

Co do Kog'a. Kiedyś jeden z lepszy range'ów, według mnie zszedł na psy. Poza harassem z ulti, i mocną pasywką, postać ta nie posiada według mnie nic więcej szczególnego.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...