Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Co można wylosować w Supply drop (zrzut wyposażenia)?

dessgaron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak ja w pytaniu.

+ Jaka jest sząsa wylosowania czegos na ,,Lasts Forever"

np. zrzut wyposażenia z kamuflarzem pustynnym.

Jaką mam sząsę wylosowania celownika m145 na zawsze?

Opublikowano

To zależy i ciężko to będzie komuś sprecyzować na ile jest szansa na dropnięcie czegoś.

Ja miałem takiego farta początkującego,że kupiłem ten zwykły zrzut (supply drop) i za 1 razem wylosowałem celownik m145 poziom 2 na stałe.

Można by było zrobić jakieś staty/temat kto by kupował zrzut mógłby wtedy się podzielić co dropło i wtedy by było lepiej ocenić jakie najczęściej dropią rzeczy.

Opublikowano

Trzeba mieć sporego farta żeby wylosować ale jak w każdej grze bywa albo wylosujesz albo nie takie życie nikt ci nie powie na ile możesz wygrać pierw trzeba by wyliczyć ilę jest tam przedmiotów np. 30 to szansa, że wylosujesz ten celownik to 1/30, a to żeby dostać go na for ever to wiesz fart musi być (nie jestem dobry z maty nie czepiać się)

Opublikowano

TheBesiaPL gadasz nie na temat xD on mówi o SupplyDrop, ty o daily draw -.-,a jeżeli chodzi ci też o Daily no to jak pisał TheBesiaPL cały czas w 1 kartę ;D

Opublikowano

a ja losując z dail draf przez 5 miechów na 3 kontach nic nie wylosowałem forever -,- najlepsze co było to bost na kase na 7 dni.... echhhh

to zależy od farta ...

YAY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...