Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Jaka broń dla ASSAULTA?

dessgaron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich wiem że takich tematów było już kilka, ale nie mogłem znaleść żednego pasującego do mojego pytania.

Chciałbym kupić dla assaulta broń i proszę was o pomoc.

Zastanawiam się nad tymi broniami:

Na bliski dystans AEK-971 czy ak-47 (AEK-iem już grałem, ale jak odlatuję ak-47 na prawo czy w górę i która z nich jest lepsza i jak z celnością)

Pakiety czyli M16A2 i M4A1 (nie grałem żadną, którą się gra wygodniej, jak odskakują góra czy prawo, który pakiet lepszy i celność)

Ewętualnie XM8 (nie grałem, jak odskakuje góra czy prawo i celność)

Którą z broni polecacie wy na bliski dystans i na dalszy, proszę również o inne typy broni jeśli wam one pasują (mój budżet to 10k funds w skład tego wchodzi broń, kostium i dodatki).

Opublikowano

AEK-971 nie grałem niby ma słabą celność i zasięg ale mnie tylko z tego dedają -,-

z zestawów ci polecam M16A2 na daleki zasięg bez ulepszaczy dobry jest NAWET na bliskie dobry :)

YAY

Opublikowano

Aek jest pro a celność jest super. Weź pakiet z M4A1 bo ma lepsze dodatki. XM8 to snajpera :-) Z broni które wprowadziłi niedawno polecam famasa bo jest bardzo szyblostrzelne a F2000 też jest podobno bardzo dobre.

Opublikowano

Zajrzyj do pierwszego podpiętego tematu w dziale Battlefield play4free..

NIKT CI NIE POWIE JAKA BROŃ BĘDZIE DLA CIEBIE NAJLEPSZA, MUSISZ JĄ DOPASOWAĆ METODĄ PRÓB I BŁĘDÓW :)

Opublikowano

tutaj pomagamy :)

i właśnie zapomniałem dodać że famas też jest zajebisty :D

YAY

Opublikowano

Wiadomo, że każdy będzie chwalić i polecać bron z która aktualnie gra...

Do autora: Idz kup ze 3 bronie na 1 dzień i wtedy będziesz wiedzieć którą Ci sie najlepiej gra. Ja tak zrobiłem i mi pomogło. Kupiłem aug'a. Jedyny minus tej broni to spore odbijanie celownika w prawą stronę, ale da się ogarnąć z dodatkami

Opublikowano

UP

ja mam 13 assulta na którym od początku mam scarla bez dodatków bez niczego... scarla osobiście nie polecam choć wbijałem nim od 6 lvl do 13 ;p

famasa/AEK polecam z moich doświadczeń w grze :)

YAY

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...