Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]co jest?;/

Avium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no więc tak mam taki problem gdy gram normalnie 1/5 map i przy 6 mapie jak się już załaduje kolejna mapa to mnie wywala pisze że

utracono połączenie itp... a potem? potem wyskakuje mi komunikat * możliwe że twój ekwipunek jest nieauktualny ... potem jeśli próbuje wbić na serv to pisze mi *można dołączyć do gry* i nic się nie dzieje... jest ten komunikat i koniec nic się nie ładuje....

dodam że wcześniej nie miałem żadnych problemów.... od wczoraj coś się pierniczy ....

YAY

Opublikowano

o wlaśnie zapomniałem napisać - wszystko co mam założone to forever jest.... tylko bost na 2 broń nie for4 .... ale to przez bost to też nie bo dopiero jutro o 12 się kończy :/

YAY

Opublikowano

dzięki za pomoc jednak to chyba nie było ani to ani to :D coś z servem... ni wiem jak wchodziłem na inne servy to wszystko normalnie działą a na offensiv to mam lagi wywala...

temat do zamknięcia :)

YAY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...