Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Czy w takim wypadku istnieje ryzyko dostania bana?

Torezz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż używałem auto finish do HS, wtajemniczeni wiedzą o co chodzi... parę osób napisało na chacie "hacker". I tu pojawia się pytanie, czy jak nie mają na mnie dowodów to mogą mnie zgłosić i dostane bana? PS: Użyłem 2 power up'ów, w dodatku swoich a nie na czicie ;)

Opublikowano

Zgłosić Cię mogą ale rzadko kto tak robi bo nie mają dowodów tylko tak straszą aczkolwiek jęzeli mają jakiś dowód i team sprawdzi logi to jest szansa na bana ale raczej raporta na Cb nie wysłał.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

zgłosić mogą, a czy rzadko to nie wiem, ja zgłaszam wszystkich co widzę jak heatują lecz wydaje mi się ze i tak to gówno pomaga. bo korzystanie z speed hacków etc moim zdaniem jest trochę bez sensu.

edit@ 2x down: a mnie własnie twoja rozbroiła, jakbyś nie wiedział to forum nie służy tylko i wyłącznie do używania hacków.

Opublikowano

zgłosić mogą, a czy rzadko to nie wiem, ja zgłaszam wszystkich co widzę jak heatują lecz wydaje mi się ze i tak to gówno pomaga. bo korzystanie z speed hacków etc moim zdaniem jest trochę bez sensu.

Twoja logika myślenia mnie rozbija. Rejestrujesz się na forum o cheatach a sam zgłaszasz... To po cholerę się rejestrujesz?

EA leci na kasę więc bardzo mała szansa, że cie zbanują. Myślisz, że im się chce siedzieć 7h i przeglądać logi i zgłoszenia?

Opublikowano

No chyba EA niewidzi sie banowanie tak duzej ilosci graczy :)

Ten ban hammer...:) Straciliby ogromna czesc graczy ale dalej mozecie wierzyc. :)

Opublikowano

3/4 grających nie wie jak wysłac reporta:D nie martw sie raczej bana nie dostaniesz

Opublikowano

Gra na trainerach w NFS'a jest bezsensu .... Ja bym z miłą chęcią dał Ci bana i życze ci abys go dostal bo jestes zywkla cipka i nie potrafisz grac bez trainerow ....

Jade po wszystkim

ZJEBANE DZIECI OPANOWALY MPC ZEGNAM LESZCZE

Opublikowano

ja jadę czysto moją gt2 a i tak piszą mi że hacker i że to nagrał...

I gówno mogą Ci zrobić - ja czekam na odp. od EA już tydzień w sprawie odzyskania mojego oryginalnego konta do BF2+JS - a było napisane że to potrwa 24h, więc EA graczy ma w DUPIE

Opublikowano

Gra na trainerach w NFS'a jest bezsensu .... Ja bym z miłą chęcią dał Ci bana i życze ci abys go dostal bo jestes zywkla cipka i nie potrafisz grac bez trainerow ....

Nie twoja sprawa co ja robie, nie znasz mnie więc nie masz prawa oceniać kim jestem. Zakładam że jesteś gimbusem ;) dobrze że jutro wracasz do swojej gimbazy :rolleyes:

Temat do zamknięcia.

Opublikowano

Ja takich to od razu scrennik i wiem gdzie wyslac :) i jak dotąd kazdego komu wyslalem ss do supportu zostal z banowany pozdro ;)

xfz40l.jpg

Opublikowano

Nie twoja sprawa co ja robie, nie znasz mnie więc nie masz prawa oceniać kim jestem. Zakładam że jesteś gimbusem ;) dobrze że jutro wracasz do swojej gimbazy :rolleyes:

Temat do zamknięcia.

Haha dziecko . Gimbus to z Ciebie bo nawet nie potrafisz normalnie grać bez trainera leszczu . Bez trainera przegrał byś nawet z 5 latkiem . :D

Rozumiem że to forum do cheatów no ale w takiego NFS'a nie potrafić grać to jest porażka totalna . Po jakiego chuja grasz na tym trainerze ??? ....

0 przyjemności z gry .

Pozdro leszczu

Jade po wszystkim

Opublikowano

Haha dziecko . Gimbus to z Ciebie bo nawet nie potrafisz normalnie grać bez trainera leszczu . Bez trainera przegrał byś nawet z 5 latkiem . :D

Rozumiem że to forum do cheatów no ale w takiego NFS'a nie potrafić grać to jest porażka totalna . Po jakiego chuja grasz na tym trainerze ??? ....

0 przyjemności z gry .

Pozdro leszczu

Naucz się pisać, bo twoja interpunkcja jest na poziomie przedszkola. Może lubię grać na trainerze? No cóż nie chce mi się więcej pisać, ten filmik wszystko Ci wyjaśni za mnie :)

Temat do zamknięcia.

Opublikowano

Hahahaha lubisz grać na trainerze ?? Grasz bo nie potrafisz grać :) Cienki jesteś i tyle .

Na poziomie przedszkola to są twoje umiejętności w NFS

Jade po wszystkim

Opublikowano

Wyzywać to wy się możecie na podwórku.....a Co Cibie obchodzi że Torezz chce pograć na hacku? gówno Ci do tego,jego sprawa.Może i jest cienki - nie obrażam nikogo,ale chce grać na hacku to gra a Ty mu tego nie zabronisz.

Na prośbę autora...

ZAMYKAM.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...