Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] pad

cinek1211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

(od razu napiszę że nie jestem pewien czy to dobry dział na to) Witam, właśnie kupiłem pad "Wild fire 2 wireless controller" - chciałem go podłączyć do pc. Wszystko ładnie, niby coś mi zainstalowało jako sterownik (ale nie było to jako game pad) ale cały czas mi miga światło i nie chce się połączyć - prosiłbym o pomoc. Ds3 tool nie wykrywa mi go wcale, - szukałem na google ale tam tylko po ang a ja super z niego nie jestem (zwłaszcza że to bardziej techniczna gadka raczej)

down nie, mam innego postaram się ss dać, - przecież wiem że włączyć pada trzeba - bez tego nic mi się nie świeci datel_wildfire_wless_black_1__42352_zoom.jpg]

c_big15110954.jpg

edit jeszcze filmik daje jak mi miga

http://www.youtube.com/watch?v=rQE4zexJjGI&feature=youtu.be

Jam jest Inkwizytor SzalonyHollow na stos rzucony przez Boga, przez ludzkość Śmiercią nazwany Eonem będący!
Kogo dziś palimy?

Opublikowano

Jak miga ? Microsoft_XBOX360_pad_white_2.jpg

Masz takiego pada czy co ? Jeśli tak to na padzie poziomo na górze jest taki mały przycisk na tym czytniku też jest w tym samym czasie naciskasz tu i tu .

mihcio15.png

Opublikowano

up jak chce go uruchomić ? normalnie p; Sporo ludzi tak czyni, nawet widziałem filmy z tym padem na pc

Jam jest Inkwizytor SzalonyHollow na stos rzucony przez Boga, przez ludzkość Śmiercią nazwany Eonem będący!
Kogo dziś palimy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...