Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ile jest lvl w smite?

Jowe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Największy lvl podczas gry to 20 a konta to chyba 30 coś jak w lolu ale nie mam pewności.

Za wbity acc level dostajesz 1k favorów i za favory chyba za 5.5k możesz odblokować postać.

Opublikowano

Największy lvl podczas gry to 20 a konta to chyba 30 coś jak w lolu ale nie mam pewności.

Za wbity acc level dostajesz 1k favorów i za favory chyba za 5.5k możesz odblokować postać.

nie wiem kiedy ostatnio grales w smite ale od dawna juz 500favorów za level idzie w grze max level to 20 podczas gry a ogółem to 30lvl

Opublikowano

Największy lv podczas bitwy to 20, a w grze 30.

Od pewnego czasu za każdy lv dostaje się 500 favorków, ja miałem szczęście bo od 22 dopiero dostawałem 500.

Jest też dobra wiadomość, niedługo chyba 7 września, bogowie nie będą kosztować 5.5k favorów, tylko 2,750.

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214

Opublikowano

Kiedyś za lvl dostawało się 1000 favorów [np ja gram od prawie początku i mam teraz dużo favorów ] ,a teraz ci co grają mają lipe bo 500 za LVL

MAX lvl w grze to 20 lvl , lecz max lvl postaci to 30 [zwiększą]

Opublikowano

- He Bo

- Bastet

- Odin

Już kosztują za te ponad 2k Favorów, bo jakby tak nie zrobili to lipa by była, bo od 11 lvl uzbiera się te 5.5k Favor ;).

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

No właśnie ja tak zrobiłem, że gralem z samego początku i na 6levelu kupilem anubisa juz a potem nikogo juz nie kupowalem i teraz na 14levelu mam anubisa i około 10k favorów :) Czekam na 7wrzesnia by 4postacie kupic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...