Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura WP co zrobić?

Żehotek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak... mam Sure WP 75lv na Pl'u i ona jakaś tam super pro nie jest, ale chciałbym ją "wykoksić". Więc tak jakieś eq tam jest: Wyzywka +9, Lwia +9, Duchowa +9 kd defa +3 i dwa spalone, Zatruty +7 sr 12 um-5 kd +3 do expa, niebiańskie kolce +7, do tego naszyjnik, branza i buty z bonem pż. No skile są słabe, M9, M8, M6 i M5. Ku ciągle czytam bo wiem że skille marne. Mam dropa 35 lv i czasem dropie, na nim mam 35 lv fms +9 tygra +9 zelazny +9 bojowa +6, ale nie ma boja więc trochę marnie. Kupiłem za resztę kasy eq i ulepszam w DT Duchowe zbroje +6 itp. Nie wiem co jeszcze mogę robić by postać stała się lepsza, może jakieś propozycja jak grać itp? Proszę o pomoc!

Zbieram -

userbarcsf.png

jjbar.png

zehotka.png

"Nie tłumacz się! Przyjaciele tego nie potrzebują, a wrogowie i tak nie uwierzą..."

Opublikowano

Z kamykami to cienko, byłem dziś na metkach, ubiłem 6 metków i poty i tylko błyski i morelka ;/ Więc z kamykami ciężko... A jeśli będę miał kasę to co do eq kupić?

Zbieram -

userbarcsf.png

jjbar.png

zehotka.png

"Nie tłumacz się! Przyjaciele tego nie potrzebują, a wrogowie i tak nie uwierzą..."

Opublikowano

Kup jakis bojowy +8/9 z kd do pvp i jakomś stal +6/7/8/9 z hp i jakimś abs

I na dropie zrób jak najszybciej boja i leć na metki dropic

Opublikowano

Właśnie byłem na metkach z rękawicą złodzieja... Mam jeszcze na godzine i 20 min. Ale strasznie słaby drop. W dt byłem dziś dwa razy na tych metkach i dropło tylko ku leczenie i odbicie. Cienko ten drop strasznie ;/ A na pż mam branze, naszyjnik i buty jak napisałem w pierwszym poście. Hp 11k.

Zbieram -

userbarcsf.png

jjbar.png

zehotka.png

Opublikowano

Drop m3 i drop tam bronie na 30 lvl i selaj - i masz kase. Dropek 10-15 lvl.

17-20 lvl mental - i na medale do lochu łatwego.

35 lvl z bojowcem body - na metki w m2.

Surą 7 piętro dt i na metki po kamole.

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

Właśnie byłem na metkach z rękawicą złodzieja... Mam jeszcze na godzine i 20 min. Ale strasznie słaby drop. W dt byłem dziś dwa razy na tych metkach i dropło tylko ku leczenie i odbicie. Cienko ten drop strasznie ;/ A na pż mam branze, naszyjnik i buty jak napisałem w pierwszym poście. Hp 11k.

Bo tam trzeba bić MASOWO metiny a nie ubijasz 2 i już fuuu.

Skołuj jakieś butki na spowo truciaka sprzedaj i kup jakiegoś sr 30 i siedź na metkach mordu w dt.

Ale jako pierwsze wybierz się do red lasu dropnąć te rękawiczki z 2-3 na początek :)

Masz buffke? koniecznie zrob/kup

Opublikowano

najlepiej +13 - 15k hp(moze byc wiecej)

atak najlepiej +650

kryt +10

pszewyska +10(nie wymagane)

abs na strzaly ok. 15 % wystarczy

sura skile najlepiej +g1 :P

drop ku aury itp i sellaj ! ew. postaw bota na szukanie metków i niech on bije, bo wiem ze chyba takie cos jest..

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

Kup SM, następnie rękawice zlodzieja i idź na kamole.

Lepiej dropnąć rękawicę niż kupować z IS, chyba, że Aolem sobie zarobi... ;)

Opublikowano

Ok dzięki wszystkim za odp zastosuje się do tego ;) A wie ktoś może ile kosztuje zatruty +7 sr 30 na almanachu? A buffa mam 41 lv ciągle czytam ku na razie m3 i m2.

Zbieram -

userbarcsf.png

jjbar.png

zehotka.png

Opublikowano

Ok dzięki wszystkim za odp zastosuje się do tego ;) A wie ktoś może ile kosztuje zatruty +7 sr 30 na almanachu? A buffa mam 41 lv ciągle czytam ku na razie m3 i m2.

To wbij skile na m5 na szamanie :) I na dropku staraj się szybko robić boja ;]

MyManiek555.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...