Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kilka pytań

Mithroo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak moge zdobyć dzwon zmarłego poza osiągnieciami?

Kiedy dropią itemki w TF2?

Moze mi ktos wytlumaczyc, o co chodzi dokladnie z Idlem? Podobno jakies itemy. Ale o co dokladnie chodzi :D

TWl0aHJvb19fX2V1bmVfX18yMDRfX19OVUxMX19fM19fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX18xMV9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Witam. Jak moge zdobyć dzwon zmarłego poza osiągnieciami?

Kiedy dropią itemki w TF2?

Moze mi ktos wytlumaczyc, o co chodzi dokladnie z Idlem? Podobno jakies itemy. Ale o co dokladnie chodzi :D

1.Kupić od innych graczy/czekać aż Ci dropnie/kupić w sklepie mann co.

2.Co tydzień w czwartek resetuje się drop itemów.

3.Zostawiasz komputer włączony na danym serwerze i czekasz aż Ci itemy dropną, wracasz, cieszysz się dropem.

Opublikowano

Jest jakis taki działajacy serwer?

Co tydzien w czwartek. Czyli? Wbijam na serwer i co jakis czas mi dropia?

/ nie moj temat,ale nie chce nowego zakladac.

Opublikowano

c/o - nie wiem dokładnie co to znaczy, ale jest to jedna z wyższych ofert za którą po przemyśleniu możesz coś sprzedać. (ludzie składają Ci oferty, a ty dajesz to jako c/o), przydaje się też czasami do "odstraszenia lowballerów" czyli ludzi, którzy zaniżają ceny.

b/o - buy out - cena maksymalna, którą sprzedawca żąda za dany item (jeżeli ktoś Ci napisze "b/o" to znaczy, że chce kupić coś od Ciebie za cenę, którą wcześniej ustaliłeś za wystarczającą dla Ciebie)

odd. lvl - google translate nawet Ci to powie - odd = parzysty, lvl = poziom, czyli parzysty poziom.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dobra ja też mam pytanie bo mi wczoraj dropło 11 itemów ale kilka usunąłem czy to znaczy, że mogą mi dropić dalej jak usunę dropnięte?

//nie offtopuj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...