Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Komputer do lola

Zwolennik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam duży problem co do gry w lol'a.

Otosz mój stary komputer miał wypadek i juz nie dziala został mi laptop mojej siostry i gralem sobie na nim zawsze mialem ujemne staty i 20 fps a w tf 5 myślałem poprostu ze jestem slabym graczem ale pojechalem na wakacje z lapopem babci tu sie zaczelo own

miałem 2 penty i pare qadr okazalo sie ze nie jestem taki zły.więc postanowiłem zakup komputera z jakiegoś serwsiu i tu jest moję pytanie ile by kosztowal kompa który działał na minimalnej grafice z 60 fps?

Opublikowano

Nie kupuj kompów z serwisu lepiej złożyć samemu, lub kupić części i w serwisie wykupić w którym kupisz części kupisz opcje składanie. Taki komp bd kosztował 1k ale lepiej dołóż trochę kasy i będzie ci chodzić na max na 50-60FPS

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

@UP 500 zl.. Taaa...

Tak btw,to temtau trafiles od nobow ,wiec nie pieprz ze jestes dobry poprzez 60 fps... A tak ,to pc skladany czesci do 2 tys. Albo jakis pc za 2,5 to bedzie +100 fps w lolu.

kxAyLut.png

Gość Menesterowy
Opublikowano

Jeżeli chcesz rozmawiać o komputerach, to zapraszam do działu 'Pogaduszki' -> 'Komputery' :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...