Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] - SponsorPay

NoLimitOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Klub mp3

Podaj swój numer telefonu i potwierdź otrzymany kod

za 300 boostów

Czy to jest darmowe ? Jeżeli nie to ile zrzerają kasy z komórki ?

DAJE LAJKI

Opublikowano

To pewnie ze to nie jest darmowe, tam pod kazda ta oferta masz malutkim druczkiem napisane ze beda Ci przysylac smsy o X.XX wartosci iles razy w tygodniu, tak wiec nie polecam ofert "sms-owych"

xfz40l.jpg

Opublikowano

moglby ktos zrobic tuta albo wypisac za ktore dostaje sie boosty, ja dostalem 3 razy ale nie wiem za ktore bo te oferty w uk i us zaczesto sie nie zmieniaja, a z jakich innych krajow mozna jeszcze zrobic?

Back to BF3...

Opublikowano

Numer i tak musi zostać potwierdzony ;)

Ja robiąc wszystkie polskie, darmowe oferty zebrałem ok 1500 ale początkowo jedynie 240, o resztę musiałem się zgłosić wysyłając screeny z mailami.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Ankiet z potwierdzeniem kodu sms nie rób zabierają kasę z konta i na dodatek aktywują ci jakąś subskrypcję i będą ci kasę z konta dalej pobierali.

Oczywiście do puki nie dezaktywujesz tego ale trzeba wiedzieć jak a zwykle tego nie mówią więc trzeba się wybrać do punktu operatora sieci...

A tu masz coś dobrego do zmiany adresu ip. ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/711601-tunnelbear-wiecznie-500mb-transferu/#entry5144645

CPU: Intel Core i3-2350M, 2.3GHz

Memory: 6GB

Graphics: NVIDIA GeForce 610m (2GB)

Operating Systems: Windows 7 x64

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...