Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Komentowanie Replay'i

BlindMaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zamierzam zacząć "przygodę" z komentowaniem replay'i (Mentor = Vojtas :D).

Pisząc ten temat mam nadzieję na to że ktoś mógłby mi podrzucać replay'e.

Będę to robił jak najlepiej potrafię i z góry wam dzięki za replay'e.

Replay'e można podrzucać poprostu na lol recodera wysyłając mi nazwę tego oto replay'a lub w inny sposób ( którego niestety nie znam i prosiłbym po pomoc)

*Mam nadzieję że coś z tego komentowania wyjdzie

* Sorki za powtarzanie słowa replay :D

Cpt%20Vezzie_eune_64_3_logo.png

Opublikowano

Z góry spytam: Czy masz w 100% dobry mikrofon, bez szumów itp. Czy przeszedłeś mutację, czy umiesz improwizować, w sensie gadać na żywioł?

Game Over

Opublikowano

Mikrofon mam od kolegi "wydaje mi się że dobry, jeśli by nie był to sam bym kupić na allegro gdyż chciałbym w to inwestować jeśli miałbym coś z tego ( nawet samą przyjemność).Mutacje przeszedłem, improwizować dam radę jak co to przed tym poćwiczę ;D

Chciałbym mieć zajęcie na czas wolny.

Jak coś jeszcze chcesz to pytaj tylko już raczej dziś nie długo nie będzie, gdyż będę dopiero około wtorku.

Opublikowano

Ja na przykład uwielbian vojtasa replaye bo sa z wyższego elo i dobry komentarz opisany cały mecz jakby ci udało sie tak robic to chetnie obejrze ( te mecze no to od normali mozna startowac :D)

1337

Opublikowano

Ja na przykład uwielbian vojtasa replaye bo sa z wyższego elo i dobry komentarz opisany cały mecz jakby ci udało sie tak robic to chetnie obejrze ( te mecze no to od normali mozna startowac :D)

Proszę Cię. Vojtas może i nie najgorzej komentuje, ale o grze niema zielonego pojęcia. Często nie rozumie co się w ogóle dzieje, ale udaje speca.

Na początek możesz wziąć jakieś ogólnodostępne replaye. Jak się rozwiniesz, to ludzie pewnie by Ci podrzucali te replaye. Ja właśnie pobrałem lolreplay, bo w sumie czemu by nie nagrywać moich poczynań dla potomnych :D

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

pobierz pierwszą lepszą powtórkę dodaj komentarz i wrzuc na yt i na mpc

się zobaczy czy się nadajesz ^^

co ważne?

jakość minimum 720p, brak szumów

Hejo

Opublikowano

Na youtuba będziesz wrzucał czy jak?

na red tube

polecam też pooglądać mecze wyższych elo i z tamtad wziąć jakieś fajne powtórki. jak będzie coś ciekawego u mnie, to wyśle ci

Opublikowano

Mecze będą na YouTube oczywiście ;D głos dam odrazu w replayu gdyż teraz nie mam czasu na to więc sorki.

Pytanie ; Czy mogę to nagrywać Camtasia Studio 7 czy lepiej Frapsem ?

I czy może być 480 czy jednak wolelibyście 720 (retoryczne) ale wiecie o co chodzi.

Opublikowano

Ok dzięki wszystkim nagrywać będę Camtasia Studio 7 i będzie 720p czyli HD pierwszy film wezmę raczej poprostu losowy z lol recodera, a następne mam nadzieję brać od was.Już z kolegą opracowujemy intro...

PS ; Pierwszy film najpóźniej za 2 tygodnie.Gdyż zaczął się rok szkolny.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

to co musi być :

• 720p
  • mikrofon bez szumów
  • dobra gadana

A najważniejsze to to, że nawet jak nic się nie dzieje, to musisz gadać, nieważne o czym, musisz, bo po chwili ciszy, każdy zastanawia się wtf? i chciałby wyłączyć, a szczególnie u kogoś, kto nie ma prawie widzów, to co powinieneś, to przygotować sobie na kartce, nawet dowcip, albo informację, jakby nic się nie działo.

Opublikowano

Nwm czy on nagrywa czy nie.

Nie podał nazwy na YT ani nic to troche dziwne.

@BlindMaater

nagrywasz czy nie?

deaxy_syg01.png

Dałbym jeszcze UserBara ale max 1 obrazek :x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...