Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie mogę kupić rozkładany stół?

F_P_S

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym kupic jakiś rozkładany stolik albo ławę małą do pokoju. Serio, mała i rozkładana, jakaś stabilna. Chciałbym przykręcić do niej Logitech Driving Force GT. A jak skończę grać, to odkręcam i stół składam. Gdzie mogę taki kupić? Możecie podać jakieś sklepy, bądź aukcje z allegro? I bardzo proszę do modów, aby auckji z allegro nie uznawali za jakies promowanie.

Opublikowano

Ja tam nie wiem jakie masz warunki na ten stół, ile chcesz na niego kasy wydać... ale jak piszesz, że może być allegro

to wpisujesz po prostu rozkładany stół i szuuuukasz.... to nie takie trudne

http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=rozk%C5%82adany+st%C3%B3%C5%82&order=bd

Opublikowano

Musisz opisać dokładniej o co Ci chodzi. Podjedź do IKEI albo jednak zajrzyj na to alledrogo. ;-)

Opublikowano

@Up4

Cb tez pojebalo :) ? To jest pogaduszki , prosze weź umyj oczy a nie pierdolisz chuje muje dzikie weze dżambo jajo ....

@TOPIC

Co do lawy, to ja ci polecam kupic fotel z podnuzkiem :333 ja tak gram na swojej kierownicy i jest zajebiscie wygodnie :))

Opublikowano

obojetnie w jakim sklepie, wszedzie takie cos dostaniesz, wystarczy ze wytlumaczysz gosciowi w sklepie co to ma byc i on ci cos znajdzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...