Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VIDEO-TUT] Powrót do wcześniejszej wersji i nabijanie kasy!

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W tym poradniku dowiecie się jak uruchomić wcześniejszą wersję NFS WORLD, w której będziecie mogli grać na wcześniejszych wersjach hacków. Napisałem ten poradnik ponieważ wielu graczy ma z tym problem.

POPRAWKA: BUG NA KASE W TYM PRZYPADKU NIE DZIAŁA

CZ -1- PORADNIK TXT

1. Pobierz paczkę, rozpakuj i podmień pliki.

Pobieramy paczkę plików:

http://www.mediafire.com/?6p693z2l6ul2fn2

Scan:

http://virusscan.jotti.org/de/scanresult/20e181110d8e36555bd01226aea3f93412dc1456

Podmiana plików A

trzeba odnaleźć główny katalog z grą ja mam np. tak: C:\ProgramData\Electronic Arts\Need For Speed World\Data\ to na Windows 7.

dla xp będzie to folder: C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\Electronic Arts\Need For Speed World\Data\

Uwaga! Folder Program Data jest ukryty, aby go odkryć należy następującą opcję albo użyć total commandera:

Dla WIN 7

Dla XP

Podmiana plików B

Trzeba podmienić pliki do folderu:

C:\Program Files\Electronic Arts\Need For Speed World

NALEŻY PODMIENIĆ WSZYSTKIE PLIKI, KTÓRE WYPAKOWALIŚMY

2. Skrót - tworzenie skrótu.

W plikach które skopiowaliśmy do Program Files znajduje się plik o nazwie Launcher.vbs - należy zrobić z niego skrót i przenieść ten skrót na pulpit.

Następnie klikamy właściwości i edytujemy pole Element Docelowy.

Wyczyść wszystko co tam jest i wklej to: łącznie z cudzysłowami

"C:\Program Files\Electronic Arts\Need For Speed World\Launcher.vbs" "C:\ProgramData\Electronic Arts\Need For Speed World\Data\nfsw.exe" APEX EU [email protected] nfsworld

Pierwsza linijka to jest ścieżka do Launcher.vbs z którego zrobiliśmy skrót.

"C:\Program Files\Electronic Arts\Need For Speed World\Launcher.vbs"

Druga linijka jest to ścieżka do gry nfsw.exe.

"C:\ProgramData\Electronic Arts\Need For Speed World\Data\nfsw.exe"

Na samym końcu mamy dopisane luźno informacje o naszym koncie - są to dane do logowania.

1 to server 2 to e-mail a trzecie hasło. Musimy wpisać te dane ze spacjami tak jak ja to zrobiłem powyżej.

3. Uruchamiamy z pulpitu skrót Launcher i cieszymy się z kasy!

CZ -2- PORADNIK VIDEO

Dziś zrobiłem ten filmik, myślę że z niego bardziej zakapujecie

http://www.youtube.com/watch?v=MTu-oJd3Ho4&feature=youtu.be

POPRAWKA: BUG NA KASE W TYM PRZYPADKU NIE DZIAŁA

Opublikowano

Zrobiłeś filmik z podmiany plików ale nie widzę tam żebyś odpalił grę i nabijał kase a to jest chyba celem tego wszystkiego.

eRmailBanner2.png

Opublikowano

Pisalem w tamtym temacie, ze rzekomo sprzedaje te skille, lecz kasy po zmianie kierowcy niema wiec nie wiem po co sie meczyles;p

Back to BF3...

Opublikowano

Ja kur** Sie tu męczyłem żeby sobaczyć czarny napiś "POPRAWKA: BUG NA KASE W TYM PRZYPADKU NIE DZIAŁA

Szkoda że nie ma tu łape w dół... dostał byś odemnie limit.. ;/

Tu była fajna sygna ale mi hosting wygasł ;/

Opublikowano

Jak dziala dam like a można później wrócić do terazniejszej wersji?

Da się włączając oryginalny launcher.

Zrobiłeś filmik z podmiany plików ale nie widzę tam żebyś odpalił grę i nabijał kase a to jest chyba celem tego wszystkiego.

Dałem poprawkę że nabijanie kasy jest niemożliwe. Czytaj a potem pytaj. Działają trainery FTW 1.1 i 1.2 oraz inne.

Opublikowano

Dałem poprawkę że nabijanie kasy jest niemożliwe. Czytaj a potem pytaj. Działają trainery FTW 1.1 i 1.2 oraz inne.

to może poproś moderatora o zmianę nazwy tematu , bo ten jest błędny ;)

HB5fLf7.png

Opublikowano

te same hujowe trainery mamy na nowa wersje tu nie chodzi o speed buga ktorym mozesz jezdzic bo to suchar i bezsens w ogole gry w nfs z takimi rzeczami, tu chodzilo o kase tylko i wylacznie , pozdro

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

Doceniam starania ale ja i Nihooya pisaliśmy, że nic to nie daje, a osobiście dość przejrzyście opisałem podmianę plików.

Aaa... i jeszcze jedno: nie "ProgramData" tylko "Dane aplikacji" bo zakładam, że każdy ma Windowsa po polsku ;)

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Doceniam starania ale ja i Nihooya pisaliśmy, że nic to nie daje, a osobiście dość przejrzyście opisałem podmianę plików.

Aaa... i jeszcze jedno: nie "ProgramData" tylko "Dane aplikacji" bo zakładam, że każdy ma Windowsa po polsku ;)

Ja też mam windows po polsku obejżyj filmik na youtube to zobaczysz że PL - ja mam wersje proffesional.

Opublikowano

Zrozumcie to jest niewykonalne.

Gra on line pobiera aktualne dane z serwera, wszelkie zmiany możecie wykonać tylko na swoim kompie i będzie to widoczne tylko dla Was, serwer tego nie widzi.

eRmailBanner2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...