Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Co lepsze.

SzukamMame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanderkokokokokoko

Grałem w BF P4F i grałem...

Ale teraz sie zastanawiam czy moze kupic BF 3 za ponad 100 zl czy moze ponad 100 zl wydac na te kredydy cos za realno mkase i kupic super bron z celownikiem i wszyskim lepszym ?

BF3 wyszedl po BF P4F wiec gdzie wiecej ludzi na serwerach ? Nie chce zeby mi rozgrywke dlugo wyszukiwalo i zeby ludzie grali a nie coraz mniej ;/

ps. sorry za bledy xdxdxdxdxdxd

Sadzić, Palić, Zalegalizować !!

Opublikowano

Czyli tak.. jak masz dobrego kompa to bier BF3 dlaczego ?

-Nie ma item shopu bardzo duży+

-Sporo map

-Sporo graczy aż 64 na 1 mapie

-Bardzo dobrze odwzorowane pole bitwy

Hmm, a jak te 100 zł wydasz na battlefielda p4f to co i tak za miesiąc wyjdą lepsze dodatki co wiąże się z dodatkowymi kosztami ;)

Opublikowano

I o taką odpowiedź mi chodziło :D

Tak mam kompa na którym pójdzie BF3 tylko jeszcze jedno pytanie: Podobno serwery na multi BF3 są płatne (tak mi kolega mówił, że większość jest płatne)

Opublikowano

Coś takiego ?

Serwery w BF3 są takie same dla wszystkich, nie ma podziału na serwery premium, skąd taki pomysł ? Nie ma płatnych serwerów a premium nie jest wymagane do tej gry. BF3 ma spore wsparcie i dobrą społeczność. P4F to darmówka nastawiona na p2w, wydawać 100zł to paranoja...

W BF3 spędzisz wiele godzin na kilkunastu mapach (dodatki).

Opublikowano

hmm... chyba skusze się na BF3 jesli serwery są za darmo to spoko :D

Tylko np. jak sciągne bf3 z neta to będę mógł grać multi ?

Bo nie wiem czy wydac ponad 100 zł czy sciągne i bedzie tak samo

sry. wiem ze na tym forum nie toleruje sie piractwa ale tak sie zastanawiam poprostu

Opublikowano

bf3 lepszy o wiele ... więcej map bronie jak dla mnie fajniejsze ...

o ile wiem to jak ściągniesz z neta to nie możesz multi

YAY

Opublikowano

Ale co wy robicie? Porównujecie grę za darmo, do gry za ponad 150zł^^

Oczywiście, że gra, za którą zapłacisz 150zł będzie lepsza, niż jakaś darmówka, wydana z łaski, żeby zarobić dodatkowe groszówki

Opublikowano

TERAZ W ORGINIE BF3 JEST -50%!!!! CZYLIZ A IECAŁEM 70ZŁ Więc sie opłaca a bf3 jest w ch lepsze sam grałem ale tylko 1 godz bo komputer nie spełnaił wymagań bf3 zajebis** gra

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

Dogram sprostowanie nie ma co się oszukiwać,że bfp4f jest jak pay2win tyle,że wystarczy wydać tylko 25 zeta i już jesteście ustawieni do końca gry do tego dodajemy jak na takie rozgrywki gra wychodzi naprawdę tanio.

Jeśli chodzi zaś o bf3 można kupić za dokładnie 67,45 zeta,ale jest to wersja podstawowa i nie mówcie,że jesteście tam ustawieni do końca bo to gówno prawda (sry za ten wyraz,ale ładnie mi się komponował xD) zobaczcie na ss i nie mówcie,że raz za wydaną grę nie trzeba bulić i za resztę,żeby rywalizować z innymi także bf3 dalej jest pay2win i im więcej wydacie tym bardziej jesteście pro.Poza tym w bf3 jest o niebo lepsza grafa,ale o wiele więcej trzeba za nią wybulić.

ulepszenia.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...