Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Logowanie w grze

GoldenWolf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam więc tak po jakiś 2,5 miesiąca odpoczynku od diablo 3 chciałem powrócić do gry gdy wpisuje login i hasło to wyskakuje że była jakaś dziwna działalność na moim koncie więc chciałem przywrócić konto wpisałem nazwe i tutaj jest cały problem gdy rejestrowałem diablo 3 w systemie blizzarda pamiętałem jakie imię tam wpisałem a teraz oczywiście nie pamiętam i tu się nasuwa pytanie czy dałoby rade jakoś wpisać nowe hasło bez wklepywania imienia bo wszystko co znam jest moje próbowałem wszystkie imiona jakie mogę żadne nie pasuje do e-maila więc mam do was pytanie CZY istnieje inny sposób na zmianę hasła bez podawania imienia ? Proszę o odpowiedź

Pozdrawiam

Masz problem z zarejestrowaniem się na serwerze pisz na gg 10473886 pomogę

Nie ma ktoś poradnika do robienia tła w adobe photoshop cs2 jeżeli ktoś ma to proszę pisać na gg 10473886

GRAM GŁÓWNIE POD NICKIEM GoldenWolf więc jak gracie napiszcie do mnie na PW jeżeli oczywiście się spotkamy w metku

1636940795.png

3924718021082201.jpgdac89f2ed1cea03b.jpg nowe sygnatury

Opublikowano

Napisz do supportu z problemem. Po ip powinni wiedzieć że to twoje konto chyba że masz zmienne.

Opublikowano

Nie mam pewności ale chyba dostawało się email po rejestracji od blizzarda więc sprawdz czy nadal posiadasz go chyba że sie nie dostawało już nie pamiętam a jeżeli go nie masz to jak kolega wyżej support

Opublikowano

Dzięki za pomoc napisałem do supportu o problemie bo szkoda mi Kasy 180zł pójdzie się .... rypać

Masz problem z zarejestrowaniem się na serwerze pisz na gg 10473886 pomogę

Nie ma ktoś poradnika do robienia tła w adobe photoshop cs2 jeżeli ktoś ma to proszę pisać na gg 10473886

GRAM GŁÓWNIE POD NICKIEM GoldenWolf więc jak gracie napiszcie do mnie na PW jeżeli oczywiście się spotkamy w metku

1636940795.png

3924718021082201.jpgdac89f2ed1cea03b.jpg nowe sygnatury

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...