Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Charles Darkorbit - Bugowanie kredytów z klanu

1409bartek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Otóż doszedłem do klanu i dowiedziałem się o NIESAMOWITYM sposobie na zarobienie kredytów. Ten sposób polega na zbugowaniu kredytów tym samym sposobem co bugowanie flaxów. Tylko, chciałbym wiedzieć jakie ustawienia powinny być do tego bugowania. Jest to bardzo mało znane więc możecie tego nie znać. Jakie opcje powinny być aby wyszło około 80 baniek?

Te opcje to:

Iterations [ Miejsce na liczbę ]

Concurrency [ Miejsce na liczbę ]

Jakie liczby powinienem wpisać? Albo jakie powinny być na daną ilość wypłacanych kredytów z klanu?

Próbowałem 2/100, 30/15 z 5000 kredytów

Lubię się bawić kolorami :)

1328363902-U526345.png
Opublikowano

No dobrze, ale gdy wpisuję charles darkorbit na youtube to jakoś jest PARĘ wyników. I proszę o odpowiedzi a nie nabijanie postów kolego :)

1328363902-U526345.png
Opublikowano

LUDZIE DZIAŁA BO BUGOWAŁEM! ALE WYCHODZI MI OKOŁO POTROJONA LICZBA CO NIE JEST WIELE DLATEGO CHCĘ ŻEBY WYCHODZIŁO 80 BANIEK!

1328363902-U526345.png
Opublikowano

Musisz sam się zorientować nikt za cb nie poda ale można się domyślać musisz podać szybkość swojego internetu żeby ktoś ci powiedział ile musisz dać

Opublikowano

A możesz mi kurna powiedzieć jakie mają być ustawienia?

Zależy ot Twojego neta

Zrób 20/50, 10/20,20/20, coś takiego ;p , sam sie zorientujesz mniej wiecej :D

WojakPL

Opublikowano

więc

bugowanie irysłów działa próbował ktoś?

Posiadam free PBDO_Bota, chcesz pisz na pw.

Oferuję forum klanowe do darkorbit, chcesz? PW

Zawszę liczę na lajka, ciebie to nie kosztuje, a mi to daje chwałę

Opublikowano

Bugowanie irysów nie działa w żaden sposób, bo przerobili stronę i nie będzie działać. Tak samo nie działa wielokrotne kupowanie irysów. Nie działa również żadne bugowanie w zakładkach sklep / ekwipunek.

@edit

Omg zapomniałem dodać, że bugowanie wypłaty klanowej jak najbardziej działa.

Podaj prędkość swojego internetu to może podamy mniej więcej wartości. I ile sam dajesz ?

Opublikowano

@up

Podaj upload bo download ma tutaj gówno do rzeczy.

A tak btw to nie podniecajcie sie tak tymi ustawieniami, ustawcie 200/200 i na dobrym necie pakiety powinny zostac wyslane w okolo 1,2 sekundy.

Opublikowano

Mi odkąd przekroczyłem 100mld nie udało się zbugowac wypłaty ani razu :( Obecnie w klanie leży 80mld. Aż sobie teraz spróbuje. Polecam małe liczby... 10/10, 15/15

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...