Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PS3] Ktoś chcę ze mną grać?

Piteriuz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, ja gram w battlefield3 na ps3. Może ktoś też z was gra i jest chętny do wspólnej gry? Jak jesteście to mój PSN:

Piteriuz-PL

Opublikowano

Grasz 20h i masz dopiero 15 rank? Skill na poziomie zerowym, do tego kd 0.4. Masakra, proponuje nauczyć się grać potem pisać. Jeszcze kupiony pakiet klasowy OMG it1vntjmob.gif

Opublikowano

Jeżeli się nie mylę jest temat od tego, wystarczy dopisać, że grasz na ps3...

http://www.mpcforum.pl/topic/474448-info-zapisy-na-wspolna-gre/

@UP Nie każdy musi mieć talent do takich gier, więc mógłbyś podejść łagodniej do tego tematu. W dodatku twój post nic do niego nie wnosi.

Opublikowano

Nie będę zamykał tego tematu, graczy na PS3 na tym forum jest mało. Niech mają/my oddzielny temat, gdyż w tamtym znaleźć kogoś na ps graniczy z cudem.

Do autora, Twoje PSN to nie Piteriuz a Piteriuz-PL.

Opublikowano

Grasz 20h i masz dopiero 15 rank? Skill na poziomie zerowym, do tego kd 0.4. Masakra, proponuje nauczyć się grać potem pisać. Jeszcze kupiony pakiet klasowy OMG it1vntjmob.gif

tak? pochwal się swoimi, gwoli przypomnienia na KONSOLI PADEM jest trudniej niż na PC myszką & klawiaturą, a tak btw to każdy lamił jak zaczynał przygode z BF'em :D

Processor: Intel Core i7-3960X 16 GB RAM

Grafika: Gigabyte ATI Radeon HD7950 3GB DDR5

Karta dzwiękowa : Creative Sound Blaster Recon3D Fatal1ty champion

Dysk: 3 TB + dodatkowy 1 TB + zewnętrzny 500GB :3

Happy-Forever-Alone-Guy-Meme-Face-Blank-Template-340x200.jpg

Opublikowano

Każdy na początku lamił, szczególnie na 1080p. No, ale jak już każdy odkrył, że 576p miecie to zaczęła się zupełnie inna gra.

Ogólnie zastanawiam się nad stworzeniem tutaj tematu dla graczy konslolowych, co Wy ma to ?

Opublikowano

Każdy na początku lamił, szczególnie na 1080p. No, ale jak już każdy odkrył, że 576p miecie to zaczęła się zupełnie inna gra.

Ogólnie zastanawiam się nad stworzeniem tutaj tematu dla graczy konslolowych, co Wy ma to ?

może być, graczy Bf3 na PS3/XBOX'ie przybywa

Processor: Intel Core i7-3960X 16 GB RAM

Grafika: Gigabyte ATI Radeon HD7950 3GB DDR5

Karta dzwiękowa : Creative Sound Blaster Recon3D Fatal1ty champion

Dysk: 3 TB + dodatkowy 1 TB + zewnętrzny 500GB :3

Happy-Forever-Alone-Guy-Meme-Face-Blank-Template-340x200.jpg

Opublikowano

Nie będę zamykał tego tematu, graczy na PS3 na tym forum jest mało. Niech mają/my oddzielny temat, gdyż w tamtym znaleźć kogoś na ps graniczy z cudem.

Do autora, Twoje PSN to nie Piteriuz a Piteriuz-PL.

Poprawione :)

Opublikowano

A warto wgl. brać Ps3 i Bfa? Bo nie jestem pewny, czy da mi taką radochę jak na Pc. To prawda, że jest tak bardzo okrojona ?

50 postów - jest

100 postów - jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...