Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

haslo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam rodzice zalozyli mi haslo na kompa i nie moge go zgadnoc prosil bym o napisanie sposobu jak je zgadnoc[tak zeby rodzice sie nie dowiedzieli] mam win7 home premium[ta najtansza wersja] jak zly dzial to przperaszam ale pisze na szybko bo bateria mi w laptopie pada[zasilacz tez zabrali...]SRY za ort ilki za odp

ade4410f7622f8ba6a405952010b4d7f.png
Opublikowano

Kara w wakacje? Hahahaha. xD

- "SYNU ODDAMY CI ZASILACZ I KOMUTER, GDY POPRAWISZ OCENY"

- "ALE... SĄ WAKACJE!"

- "ŻADNE ALE!"

- "<PŁACZ>"

xD

A tak na serio to powinno pomóc:

https://www.google.pl/search?hl=en&newwindow=1&q=jak+z%C5%82ama%C4%87+has%C5%82o+do+komutera&oq=jak+z%C5%82ama%C4%87+has%C5%82o+do+komutera&gs_l=serp.3..0i19l4j0i13i30i19l2j0i8i13i30i19l4.6006.7090.0.7208.8.8.0.0.0.0.160.680.3j4.7.0...0.0...1c.TxBrhefpdqU

:) Miłego szukania.

1356746888-U334301.png

Opublikowano

http://downloads.sourceforge.net/ophcrack/ophcrack-vista-livecd-3.4.0.iso //działa także na win7 (przynajmniej tak pisze przy dołnladzie)

ściągasz to, nagrywasz na płytkę, wkładasz do napędu i restartujesz komputer. Ten program spróbuje "odgadnąć" te hasło.

Zamykam temat, bo autor nie trzyma poziomu.

....

Polityka forum zakazuję nam zamykać tematy, tylko dlatego, że są na niskim poziomie.

I lold.
Opublikowano

Well... możesz też próbować sztuczki z Alt+Ctrl+ 2x Delete po wejściu w ekran z użytkownikami. Wtedy powinno się (w Win XP na pewno, ale nie wiem właśnie jak to się ma w Vista/7) pojawić okienko do ręcznego wpisania hasła. Teoretycznia kombinacja Administrator, hasło: administrator może zadziałać. Nie jestem tego pewien, i mogę się niestety mylić...

846331404756772371599.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...