Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Strange WTF ?! ;o

TajaRrR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam dosyc glupie pytanie... Ale gram w TF2 od jakiegos tygodnia i nie ogarniam polowy znaczen w tej grze.

Wiec co to znaczy Strange ? Bo kilka razy spotkalem sie z tym slowem na serwerach idle, ludzie mi pisali ze nie moge byc w tym miejscu bo nie mam strange... Ale co to znaczy ? Ze nie mam premium ? Czy co ?

Z gory dzieki za info i male wyjasnienie co to znaczy.

ypfjznzpyzvx_t.jpg

Opublikowano

Strange - Kuriozum, jeśli jakaś broń jest strange to znaczy, że nalicza zabójstwa, im więcej zabójstw tym wyższa ranga broni, są one droższe od zwykłych broni, niektóre nawet o kilka kluczy (jeden klucz - 2.44 raf).

1308908520-U361982.jpg
Opublikowano

Tą broń dostajesz ze skrzynek mann co. jeśli je otworzysz, po prostu ją zakładasz, zabijesz dwie osoby tąbronią i na tej broni jest napisane, że zabiłeś nią 2 osoby, tutaj poczytasz sobie o tym więcej :

http://wiki.teamfortress.com/wiki/Strange/pl

1308908520-U361982.jpg
Opublikowano

To ja cię wtedy z tamtąd wyganiałem :) nick: Grzybek / Grzybol Smrodu

Chodzi o to, że na wielu serwerach jest takie miejsce gdzie spadają idlerzy, a ludzie którzy mają strange zazwyczaj powiększają w tym miejscu wynik swojej broni, za to ci bez strange nie mają co tam robić i jedyne co robią to przeszkadzają, dlatego admini bardzo często karają za takie rzeczy :)

Opublikowano

No wlasnie to ty ! ZLY CZLOWIEK !:D

Nie no spoko dzieki :) Teraz juz bede wiedzial :)

Ja tam wtedy chcialem nabic 1000 killi snajperem dlatego tam siedzialem :)

ypfjznzpyzvx_t.jpg

Opublikowano

Klucz nie dropi.

Możesz jedynie go kupić w Mann Co. za 2 euro, lub za 2.44-2.66 od graczy ( 2.44 - 2 rafinki, 1 metal z odzysku i 1 ze złomu )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...