Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Chomikuj.pl

swistek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam takie pytanie jak pobierać z chomikuj.pl ponieważ znalazłem jeden taki film który potrzebuje a nie ma go nigdzie na innych portalacj typu RS,RapdGator itp. A nie chce wydawać pieniedzy na jednorazowe pobieranie!

Czy ktoś wie jak pobierać za darmo z tej stronki?!

Z góry dziękuje i pozdrawiam! ;)

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg

Opublikowano

Nie da się pobrać za darmo z tej strony. Musisz wykupić ten pakiet MB za sms.

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

Użytkownik który opublikował ten plik ustawia limit transferu na wszystkie jego pliki. Załóżmy ze dał 1 GB. Wtedy wszystkie pliki do 1 gb można ściągać za darmo.

Opublikowano

Jak zużyjesz ten limit początkowy to dalej nie da rady za darmo, ja próbowałem przelać z innego konta na inne te całe punkty, ale pisało, że się nie da bo za duża suma pnkt., a było tyle ile trzeba....

No chyba, że istnieje tam jeszcze taka opcja, że dostajesz ileś tam pnkt. MB co tydzień

Opublikowano

No ja potrzebuje tam chyba z 700 mb. na film a posiadam tylko 50... :/

No dobra dzięki spróbuje jakoś znaleźć jednak na tym RS może uda mi się chociaż bez napisów a napisy sobie znajdę oddzielnie.

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg

Opublikowano

Można pobierać za darmo

tylko trzeba czasu

wystarczy że wrzucasz jakieś pliki i ktoś od ciebie pobiera

np pobierz 5mb to dostajesz 5mb limitu

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

TO co jest na chomikuj jest i na innych stronach :) Trzeba tylko poszukać. A tak to wykupienie transferu, wrzucanie plików na swoje konto, czekanie na free transfer. Inaczej nie pobierzesz.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Udostępniaj pliki, to jedyna, darmowa metoda. Ja dostaję dziennie ~10k punktów. :)

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Można też chomikować od innych, trochę mniej opłacalne ale jak się na to poświęci cały dzień to można zrobić niezłą, automatyczną fabrykę punktów. :)

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

Napisz na pw nazwę usera, dam Ci ten GB.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...