Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Game Booster

Kaktooz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy wie ktoś może czemu ten program jest wykrywany jako Hack w Warrock? Czy jest może tego nowsza wersja nisz 1.22

PS: Dla nie wtajemniczonych to jest program który wyłącza niepotrzebne odpalone procesy, programy na kompie i przez to nie mam praktycznie lagów i ogólnie komp lepiej chodzi.

Edit # Problem rozwiązałem trzeba zainstalować starszą wersje i wszystko elegancko działa o to link http://programy.frazpc.pl/game-booster-121.html ( oczywiście jak ktoś jest zainteresowany)

Edit 2 # SCAN http://www.virustotal.com/pl/analisis/52bd...817f-1255247788

Opublikowano

Mi też się tak dzieje i również niewiem co mam zrobić ;/

[ x ]10 postów

[ x ]20 postów

[ x ]30 postów

[ x ]50 postów

[ ]100 postów

Opublikowano

yyyy co to ma być ? tu się nie "poucza" w tak wspaniały sposób jak ty to robisz tylko daje się opowiedź a tu widać że sobie posty nabijasz... jak coś chcesz odemnie niezwiązane z TEMATEM to pisz PW

[ x ]10 postów

[ x ]20 postów

[ x ]30 postów

[ x ]50 postów

[ ]100 postów

Opublikowano

A co ty sie tak bawisz w Admina chodzisz i mówisz ze wszyscy spamują , to już nic sie nie można dowiedzieć nie było takiego posta wiec zrobiłem. Wiec ogarnij sie ...

Opublikowano

Ten program działa tylko trzeba nim wyłączać tylko procesy bez używania opcji GameDefrag bo ona crashuje niekiedy grę a niekiedy już przed grą wyskakuje HackDetected/

1373662483-U83583.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...