Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Auto finish

Torezz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak używać tego auto finisha? kiedy dokładnie mam wychodzić z wyścigu? Wtedy gdy jest to pole z graczami czy gdy dopiero zaczniemy wyścig? I czy dostane takie nagrody jakbym normalnie grał np. powerupy?

Opublikowano

Cześć niestety nie odpowiem ci na to pytanie ;(. Ale mam prośbę mógłbyś mi podac link do tego bota co ty masz z tym autofinishem?? też bym z niego skorzystał..

Opublikowano

Z wyścigu możesz wyjść kiedy chcesz ale nie zawsze to działa.Nagród nie dostaniesz,bo wychodzisz z wyścigu/opuszczasz go więc kasy i exp czy kart nie dostaniesz tylko zaliczy Ci wyścig do wygranych.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Masz Auto-Finisz. Aktywujesz go. dajesz się aretszować w ucieczce. Czekasz aż wszyscy dojadą. Dopiero wtedy dajesz dalej i dalej. Wybierasz złotą karte i otrzymujesz NORMALNE NAGRODY

468x60m.gif

Margonem - Darmowa przeglądarkowa gra MMORPG!

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Jesteście bandą ciot. Tylko cipy używają hacków takie jak wy. Macie za małe jajca żeby się pogodzić z tym, ż jesteśćie lamusami co nie umieją wygrywać wyścigów. Mam nadzieję, że któregoś dnia znajdzie się taki anty hack że będzie palić procesory w waszych zasranych komputerach ciotki. Nauczcie się jeździć a nie oszukujecie w grze sieciowej wy niedorozwinięte gimnazjalistki. Bujajcie się i pół chuja w wam w dupę, żeby wam za dobrze nie było.

Opublikowano

Jesteście bandą ciot. Tylko cipy używają hacków takie jak wy. Macie za małe jajca żeby się pogodzić z tym, ż jesteśćie lamusami co nie umieją wygrywać wyścigów. Mam nadzieję, że któregoś dnia znajdzie się taki anty hack że będzie palić procesory w waszych zasranych komputerach ciotki. Nauczcie się jeździć a nie oszukujecie w grze sieciowej wy niedorozwinięte gimnazjalistki. Bujajcie się i pół chuja w wam w dupę, żeby wam za dobrze nie było.

kazdy gra jak mu się podoba na złe forum trafiłeś MultiPlayerCheats

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...