Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Łacze internetowe pytanie

xdzikux

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aha to spoko w poniedzialek zamawiam.W nocy mam neta 2 mb to najwyzej nocami tez bede gral jak cos szukam kogos z kim muglbym grac mam 17 lat i szukam kogos na skype w wieku 14-25 lat jak cos pw

Opublikowano

No to ok, jak zaraz nie wyślę to jutro po południu wyślę ci na PW kontakt.

Ale 1MB spokojnie starczy do gry nawet na 64 graczy, pod warunkiem, że nic nie będzie stopować łącza, np. inny użytkownik sieci. Jeśli sam korzystasz z internetu, tzn. tylko ty w domu jesteś użytkownikiem sieci podczas twojej rozgrywki, wtedy spokojnie możesz grać. Ja mam internet 2MB, a po podzieleniu łącza 1MB na laptop i 1MB na mój komputer, mogłem grać na Caspian Border w trybie Conquest na 64 graczy rozmawiając wtedy na Skype w konferencji z dwoma osobami i nie miałem problemów.

Opublikowano

a jak masz 1MB net do tego z WiFi to nie podłączaj niczego do Wifi narazie ani z innego urządzenia mobilnego podłączonego do Twojego WiFi nie pobieraj nic

Processor: Intel Core i7-3960X 16 GB RAM

Grafika: Gigabyte ATI Radeon HD7950 3GB DDR5

Karta dzwiękowa : Creative Sound Blaster Recon3D Fatal1ty champion

Dysk: 3 TB + dodatkowy 1 TB + zewnętrzny 500GB :3

Happy-Forever-Alone-Guy-Meme-Face-Blank-Template-340x200.jpg

Opublikowano

pewnie masz to 1MB z neostrady i płacisz sporo, tutaj masz pakiecik TV + NET + STACJONARNY http://promocje.upc.pl/pakiet-internauty?c=1346568963 tak mówię, może kogoś z Was zainteresuje

Processor: Intel Core i7-3960X 16 GB RAM

Grafika: Gigabyte ATI Radeon HD7950 3GB DDR5

Karta dzwiękowa : Creative Sound Blaster Recon3D Fatal1ty champion

Dysk: 3 TB + dodatkowy 1 TB + zewnętrzny 500GB :3

Happy-Forever-Alone-Guy-Meme-Face-Blank-Template-340x200.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...