Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban na konto

Nibru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Autor w jakim celu słałeś spam do supportu? O_o

ja tez raz dostałem bana na 7 dni od supa bo straciłem bete przez laga na serwie napisałem żeby mi oddali a oni ze nie, to kłócić się z nimi zacząłem napisałem ze koles ma mi podać swoje imie i nazwisko bo chce wysłać skargę do Niemiec na nich a oni do mnie ban na 7 dni xD heh

Opublikowano

Jakakolwiek postawa roszczeniowa nic nie da ;)

Oni MOGĄ ale nie muszą nam ani nic oddawać, ani z nami rozmawiać. Myślenie, że jest inaczej to błędne myślenie. Jeśli ktoś chciał by się uprzeć, to zawsze znajdzie się powód, aby nic nam nie zaoferować.

Przypuszczam, że uptime ich serwerów jest nie do podważenia więc teoretycznie każdy problem w grze to tylko wina po "naszej stronie".

Pozdrawiam,

Katarzyna

Opublikowano

Nie ze wrota tylko chiałem zeby mi eemila zmienili bo na wp mam i ctrzeba długo czekac a pozniej pisze ojj to trwao za długo i napisłem do nich i oni mi odpisali ze mam dac dane konta w wiec dałem a pozniej prosili o ID to to wysłaem pozniej zwon o ID to zaczełem spadmowac po 3 raie

Nie ze wrota tylko chiałem zeby mi eemila zmienili bo na wp mam i ctrzeba długo czekac a pozniej pisze ojj to trwao za długo i napisłem do nich i oni mi odpisali ze mam dac dane konta w wiec dałem a pozniej prosili o ID to to wysłaem pozniej zwon o ID to zaczełem spadmowac po 3 raie

Opublikowano

Up

Nie jest zbanowane permamentnie tylko jeśli to jego pierwszy ban to na 2 dni(nie pamiętam dokładnie) dopiero za 3 lub 4 banem jest perm :-)

Sprawdź na e-mailu na którym jest konto, napisz do supportu lub poczekaj te 2 dni.

Opublikowano

Hmm... nie wiem czy to nie odbiega od tematu ale ja też dostałem bana (niestety na zawsze) używając kbota :( Nie dawno coś zaczeli banować nowych bocących graczy .

Pozdrawiam! :)

Opublikowano

ej a teraz jest perm za bot czy nadal ostrzezenia ? sory za spam ale nik nie udzielil odpowiedzi

11.12.2012 - 15:07 Drone destroyed x10

No pięknie ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...