Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] LoL 100% darmowy?

mario22455

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy LoL jest darmowy w 100% ?? Bo szukam fajnej gry do popykania dłużej niż tydzień :P i nie wiem czy nie zagram w LoL'a??

A i jeszcze pytanie jaką postać wybrać jeśli oczywiście istnieje wybór (Jestem zielony). Lub link do poradnika o wyborze??

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

100% DARMOWY.

Za złotówki w rozgrywce nie ma żadnej zmiany,pomocy,jedynie wygląd,szybsze zdobywanie wirtualnej kasy oraz expa.

Co do wyboru postaci , napisz tu:

http://www.mpcforum.pl/forum/475-wybieranie-championow/

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Co do wykładania kasy - gra posiada system mikroplatnosci czyli do zagrania nie potrzeba ani grosza :D ale jesli chcial byś kupować skórki dla postaci lub coś co przyspieszyło by zbieranie kasy w grze/doswiadczenia lub chciałbyś mieś w dużo krótszym czasie więcej postaci - wtedy płacisz i kupujesz RP

Na start dostajesz 400rp więc wystarczy na zakup exp bost (raczej nie polecam) lub średniej klasy skórki.

Co do postaci, na początek graj tymi co śa za darmo co tydzien wymienia się 10 darmowych championów.

Hejo

Opublikowano

A jest jakiś tut co do postaci?? Wytłumaczenie tych postaci darmowych i płatnych( za real kase?? ) ??

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Każdą postać możesz kupić za kase zdobytą w grze lub za tą za real kasę.

Tutów szukaj w subforum tutoriale.

Opublikowano

A jest jakiś tut co do postaci?? Wytłumaczenie tych postaci darmowych i płatnych( za real kase?? ) ??

Każdą postać kupisz za ip , które się zdobywa trochę powoli dlatego niekiedy kupują je za pieniądze.

Co do wyboru postaci to graj tym co jest w rotacji + staraj się znaleźć swoją ulubioną postać

A ciekawe tuty do postaci są na solomid

WhatShouldIDo.png

Opublikowano

Za każdą rozgrywkę zdobywasz punkty (IP) które możesz wymienić na: Postacie, Runy, Strony z runami.

Oczywiście runy na start są ci nie potrzebne. W grze są 103 championy, co tydzień pojawia się 10 losowych bohaterów, można nimi grać za darmo do następnej zmiany. Wirtualną płatną walutą są RP (Riot Points) za które możesz zmienić wygląd swojego bohatera lub zaopatrzyć się w nową postać.

Opublikowano

Na początku gry nic nie kupuj. Zbieraj PZ ( punkty zasług, co gre dostajesz, wygraną więcej, przegrana mniej ) do run. Na 20 lvlu kupujesz runy na AP i AD, i dopiero wtedy zbierasz na postać za 6,3k przykładowo Riven na topa i kosisz ją ile możesz, potem rankedy. Ja zrobiłem błąd, bo runy miałem dopiero na 30 lvlu przy 300 wygranych i zacząłem rankedy. Teraz mam 3 strony run, 60 postaci i chujowe elo przez to, że zaczynałem grać zbyt wcześnie te głupie rankedy. Jeśli od początku będziesz cisnąć na wygranych, to bez problemu wbijesz 1500 elo w tydzień.

Kiedyś było ważne jakim jesteś ziomkiem

dzisiaj patrzą na mnie krzywo, jak wyciągam drobne

to może kwestia tego kto jak bogatą ma rodzinę

choć nie miałem wcale gorzej to nie patrzę kto ma ile

Opublikowano

To czego za IP nie można kupić, a za RP tak to tylko booster, przyśpieszające wbijanie lvlu i ip. Nie ma czegoś takiego ,że za RP masz boosty na obrażenia, zdrowie, pieniądze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...