Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Zwiększone DMG magazynki Viper, WWZ, Piranha, Stingray, wzmocniona,półpłaszczowa

PI0TR_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Pytanie moje dotyczy wszystkich magazynków które podnoszą dmg, chodzi mi o to czy zwiększa się dmg o +3 +4 +5 w zależności od klasy czy jest to jakoś innaczej przeliczane, a może nie widzicie żadnej różnicy? Interesują mnie wasze spostrzeżenia z gry nie na sucho.

Przykładowo suche fakty pokazują coś takiego http://bfp4f.alchemical.ch/pl/_/bd30d241f381bb60eef996e2c311fec16765479493a977252b785ae22a8d7501

Opublikowano

jeśli np magazynek viper dodaje ci 4 obrażen bodajże to strzelając w kogoś będziesz mu walił o 4 obrażenia więcej mając broń walącą 20 na bliskie dystanse to z tym magazynkiem będziesz walił 24 na bliskie dystanse około :)

mam nadzieje że o to ci chodziło :)

YAY

Opublikowano

Gram co prawda medykiem,ale już sprawdzałem różne sety i nie ma lepszych magazynków niż Viper reszta to szmelc i nic więcej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...