Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Justin Bieber Album Believe

Stynek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bejbe, bejbe, bejbe ołłłłłłłłłłłłłłłłłł!!!!!!!!!!!!!

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

co Ty słuchasz? Wyjeb to gówno przez okno i załącz sobie prawdziwą nutę. Z.B.U.K.U - Witam Cię w Polsce.

Jakies chłamy słuchasz...

skpUo.png

Opublikowano

Ahahahahahahhaahahhahaha... Wiedziałem że znajdą się "wielkie" hejty Bieber'a w tym temacie, dlatego tutaj wszedłem ;). Loocker - typowy ,,wielki" fan, a zna tylko jedną jego piosenke. Coś dla hejterów - Nawet go nie znacie, wyzywacie od kurew. Może dlatego że jest taki sławny? Może dlatego, że zarabia 999999999 razy więcej, niż ty w całym swoim życiu? Brawo, co ta zazdrość robi z ludźmi. Ja do niego nic nie mam, jak kogoś nie znam to po prostu nie oceniam...

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Bejbe, bejbe, bejbe ołłłłłłłłłłłłłłłłłł!!!!!!!!!!!!!

If I was your boyfriend, I’d never let you go

I can take you places you ain’t never been before

Baby take a chance or you’ll never ever know

I got money in my hands that I’d really like to blow

Swag swag swag, on you

Chillin by the fire why we eatin’ fondue

I dunno about me but I know about you

So say hello to falsetto in three two

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano
Ahahahahahahhaahahhahaha... Wiedziałem że znajdą się "wielkie" hejty Bieber'a w tym temacie, dlatego tutaj wszedłem ;). Loocker - typowy ,,wielki" fan, a zna tylko jedną jego piosenke. Coś dla hejterów - Nawet go nie znacie, wyzywacie od kurew. Może dlatego że jest taki sławny? Może dlatego, że zarabia 999999999 razy więcej, niż ty w całym swoim życiu? Brawo, co ta zazdrość robi z ludźmi. Ja do niego nic nie mam, jak kogoś nie znam to po prostu nie oceniam...

nie muszę go znać, żeby uznać, że robi chujową muzyke i jest komercyjnym gównem

Ja do niego nic nie mam, jak kogoś nie znam to po prostu nie oceniam...

dobrze, więc nie mów nic o "hejterach" w tym temacie. Przecież ich nie znasz

Opublikowano

jo, eminem jest 10x slawniejszy od niego i zarabia 10x wiecej, ale go szanuje, ciekawe czemu? Zastanów się ;|. Koemryjny shit, refren spiewany babskim głosem i dziewczyny w teledyskach, które mogłby być jego matkami.lel

Opublikowano

Nie słucham JB poniewaz nie przepadam za jego utworami.

P.S wole byc szarym Polakiem niz komercyjnym muzykiem znienawidzonego przez reszte świata.

Opublikowano

Przekonanie, że Justin Bieber to gówno rządzi. W sumie ja tam nic nie mam do niego, jedynie do jego utworów: Tyle Cię nauczą te piosenki co kawałek uschniętego drzewa. NIC. Zero przekazu. Wszystko to tylko "bejbe, bejbe, bejbe, sexy, sexy itp." Na ogół sprzedał się :) Dlatego odradzam jego piosenek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...