Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytnie #1 Nostale

AreXeL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Glacernon, itemki -u1, -u2 na u5,6,7 próbuj robić i na +5 i z 500k za itemka;)

Smoke Weed.
Witam, jak gram to można spotkać mnie pod nickiem CrossOver. ;)

cfe8e074dd.jpeg

Jp ekipa czeka na braci swych!

Opublikowano

Do tego bb, resell itemków, i drop pióra krem/ shaner ( zależy czym grasz). Możesz też jeżeli potrafisz grać na mini grach dla FM'ów HM'ów lub matsów do resów.

Opublikowano

Możesz robić czasporzestrzenie w 3 osoby :D

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Krem, glacernon.

jphk7l.jpg

Moje projekty

SyrenBot (Spambot +bot do NosTale)

http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411

Opublikowano

1. Drop piorek.

2. EQ - starac sie najlepiej od u5 do u7 minimum +5 i sell.

3. Zapieczetowane pojemniki - jezeli masz szczescie mozesz zarobic.

4.Resell.

5.Matsy np. dropisz vampie , zielony odlamek itd i sellasz w NB na enigmie czesto jest tak ze vampie po 2k za sztuke chodzi;).

6.Minigry.

7.Cellony - jezeli wydzisz tanie cellony poziom 6 np. po 8-10k za sztuke to mozesz kupic 5 cellonow to bedzie okolo 50k i robisz z nich cellon 7 , sprawdz pierw po ile chodza jak chodza po 100k i wiecej to mozesz zarobic , ale az tak bardzo nie polecam cellonow nie kiedy trzeba czekac dlugo az kupia :P.

8. Czasoprzestrzen 73 - jak bedziesz miec ten 73lvl to pamietaj ze tam tez mozesz zarobic : najlepiej w 3 osoby zabic wszystkie mooby , nie pasc ! i dostajesz za misje okolo 58k.

9. Czasoprzestrzen 26 - Gargs zabijac i dropic z niego gillion i nie pamietam jak to sie nazywalo te fioletowe cos ;x ale watpie ze na twoim lvl sie oplaca.

10. Kupowanie boxow z glacy u5,6,7 - uwaga musisz miec szczescie i bez kasy nie dasz rady na tym zarobic a przy farcie moze ci wypasc oslonka warta miliony.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Nub charki.

1.Robisz nowe konto z refa konta na którym grasz( ten 50 lvl ) wbijasz 10 lvl.

2. ściągasz crack makera i ustawiasz 2 klienty. Jeden 50 lvl drugi 10.

3. Wbijasz 20/21 lvl na tym nubku wspomagając na czaso tym wysokim lvlem.

4. Ściągasz bota do nostale. Idziesz na spota gdzie są złośniki, ziarna, chomiki na zielonej trawie(nie pamietam jaka mapka, ta druga)

5. Ustawiasz bota na 24 h albo na 2 noce aby wbił ci dodatkowo 1000 ziaren + ok.500k z loota.

6. Dobijasz 30 lvl wspomagając się wysokim lvlem.

7. Robisz takie 4 takie konta i wszystko od nowa.

Teraz kalkulacje:

120N$= pudło + 40 dymków = ok. 8,7kk

500k *4= 2kk

4k ziaren po 350 golda = 1,4kk

200 odonów po 3k = 600k

0.6 + 1.4 + 2 + 8,7 = 12,7 kk zysku.

Dodam że zrobienie 20/21 lvla to jakaś godzina. Potem dobijamy 26 lvl( dlaczego? O tym wspomnę za chwilę) co zajmie nam 2 noce.

od 26 na 30 lvl to około 1h bo trzeba zrobic chyba z 9cp.

Dobijamy 26 dlatego że potem drop znacznie słabnie i nie ma sensu dalej dropić ziaren i loota na kasę.

W ten sposób poświęcając 4 h jednego dnia zrobimy 4 20 lvle, które ustawiamy na boty na 24h na każde konto z osobna(4 dni) i potem znowu 4h na dobicie każdego po 30 lvl i dzięki temu dorobimy się 13kk.

Opublikowano

Hmmmm

@UP nawet nie wiedzialem ze tak mozna zrobic bo mi zrobienie new hara i wbicie 30 lv zeby 30 noskow dostac zajmuje mi z 2-3 dni hmm

A jak bede mial 10 zakonczyonych to dostane 300 N$ tak jak tam jest czy jak ? .. tnx ;) oczywiscie like

Opublikowano

#UP:

Tak możesz robić nieskończenie wiele kont na N$.

Wiesz, N$ to jest tylko jakaś tam część, bo główny zysk idzie z ziaren, loota i odonów.

Chyba że zrobisz 10 kont wtedy za 3 pudła dostaniesz jakieś 23-24 kk.

Rada ode mnie.

Jeśli ktoś potrafi znaleźć niemiecki odpowiednik mpc forum, to potrafi również w dziale nostale hacks cheats bots exploits wyszukać:

-ProNoSBot 1.3

Ten program jest używany przeze mnie bo sam zbiera drop, atakuje itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...