Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BugajMT2 [PL][Hamachi]

kron123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cooltext752216072.png

hamachi.png

parametry.png

cpu.png

Intel Core 2 DUO

ram.png

2GB

net.png

2 mb/s

linki.png

web.png

5.1.220.126

reg.png

5.1.220.126

klient.png

http://rykox-mt2.strefa.pl/down.html

ip.png

5.1.220.126

pl.png

http://www.mcncc.pl/469842

skan.png

www.virustotal.com/file/05c86aa33fbe953ce44430589c7bddd11fec6e82c464e44343893b89e8c2e31b/analysis/1346423331/ lub	 www.virustotal.com/file/41b5e6ecb9eabe26712d6a1bd734f112c22061f74ef5cacfcb858e4d90f426b3/analysis

info.png

npc.png

handlarzel.jpg

start.png

starto.jpg

ulepszacze.png

ulepszacze.jpg

ulepszenia2.jpg

ulepszanie3.jpg

exp.png

500%

drop.png

500%

yang.png

500%

video.png

Będzie już niedługo

Jinoo.png

Zamknieta.png

kontakt.png

Hamachi/Gra

godziny.png

poniedzialek.png

9-24

wtorek.png

9-24

sroda.png

9-24

czwartek.png

9-24

piatek.png

9-24

sobota.png

9-24

niedziela.png

9-24

sieci.png

BugajMT2

BugajMT2/2

BugajMT2/3

BugajMT2/4

BugajMT2/5

BugajMT2/6

BugajMT2/7

BugajMT2/8

BugajMT2/9

BugajMT2/10

Po 10 sieci jak dojdzie więcej osób to się doda

pass.png

12345

team.png

[GA]Bugaj

[GA]Rysiu

autor.png

Nie pisać zbędnych komentarzy, typu pliki rykoxa się znudziły i już powinny być inne pliki najnowsze od siebie. Zostały usunięte ulepki. Rekrutacja na GM będzie, jak serwer się rozwinie, więc trzeba czekać i Zapraszamy na serwer. Nowe mapy: mapa1vz.jpg

mapa2.jpg

mapa3m.jpg

oraz wiele innych. Trzeba niestety expić, ale wszyscy z sieci chcieli żęby był exp. Jak ktoś nie chce grać, to niech nie przychodzi. Niektórzy nie wiedzą, czego chcą.

stopka.png

Opublikowano

Nie wiem co o tym myśleć .

Wejde i dam edit .

Może otworzycie rekru na GM ?.

Kiedyś coś tu będzie.

<333

Opublikowano

Nie wiem co o tym myśleć .

Wejde i dam edit .

Może otworzycie rekru na GM ?.

Jak wejdzie więcej osób np. 20 to otworzymy. Wszyscy by od razu chcieli GM tak na pewno. Jak chcecie se dać GM to se zróbcie swój serwer.

Opublikowano

Nie zagram.Czemu?Epiki w gimpie robione i to najłatwiejszą opcją.Oszpecają strasznie serwer.Jednynie co mi się podoba to te nowe mapki,nic więcej,więc serwer oceniam na słaby

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Nie zagram.Czemu?Epiki w gimpie robione i to najłatwiejszą opcją.Oszpecają strasznie serwer.Jednynie co mi się podoba to te nowe mapki,nic więcej,więc serwer oceniam na słaby

Epiki nie są w gimpie robione właśnie.

Opublikowano

Epiki nie są w gimpie robione właśnie.

Przepraszam,w adobeshopie.Te epiki robione na odpierdziel.Inaczej nie można tego nazwać.Już lepiej jak byś wgrał gotowce(mowa teraz o ulepszaniu i o epikach),a nie zmienił tylko trochę kolory.Pozdro.Ciesz się,że według mojego rankingu oceniłem,aż na słaby.To i tak dobrze dla tego serwa.

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Przepraszam,w adobeshopie.Te epiki robione na odpierdziel.Inaczej nie można tego nazwać.Już lepiej jak byś wgrał gotowce(mowa teraz o ulepszaniu i o epikach),a nie zmienił tylko trochę kolory.Pozdro.Ciesz się,że według mojego rankingu oceniłem,aż na słaby.To i tak dobrze dla tego serwa.

Jak chcesz to se zrób swojego serwa i zobacz jak będziesz oszpecony.

Opublikowano

Mam już swój serwer,ale otwarty tylko dla znajomych.Wgl widzę,że ssy też nie zrobione przez cb.Znając życie masz góra 14 lat i chciałeś sobie zrobić serwer.Na gotowcach każdy może.System ulepki też nie twój.Jest tu coś co jest przez cb zrobione?

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Mam już swój serwer,ale otwarty tylko dla znajomych.Wgl widzę,że ssy też nie zrobione przez cb.Znając życie masz góra 14 lat i chciałeś sobie zrobić serwer.Na gotowcach każdy może.System ulepki też nie twój.Jest tu coś co jest przez cb zrobione?

Po pierwsze to nie mój serwer i wołaj do tych których jest serwer.

Opublikowano

Widać że się nie znasz ... To są gotowce koxie ;P By RyKoX v2

ERA GOTOWCÓW RYKOXA I VIRGOALA NADESZŁA !!!

Módlmy się by ,się skończyła.

#teams4bal

Opublikowano

tutaj z niektórymi się zgodze że era rykox v2 i virgoala no ale cóż zdaje mi się,że to jest koniec świata wszystko schodzi na psy młodzież,władza,gry itd. ja chce nauczyć sie 3d i takie tam moze jak bd miec super hostera albo lepszy komp to oczekujcie,że to bd zajebisty serwer jak DeimosMT2(mój i Mentola) może nawet lepszy jedynie moge powiedzieć byście mieli nadzieje,że coś się zmieni tylko trzeba czekać,bo jak narazie widze osoby niedoświadczone i nic nie umiejące i bez wyobraźni.

To tyle ode mnie.

Pozdrawia DeathAngel

1351550102-U700511.jpg
Opublikowano

skan i dl .exe, 1h

Nie baw się w moda. Skan jest. A co do serwera nie jest mój i GA se olewa wszystkich bo nawet ja się chce dobić w grę ale go nie ma pół dnia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...