Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czym nagrywać

adisek1201

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam do was pytanie, a raczej prośbę czy poradę- czym mogę nagrywać lol'a w hd? Próbowałem fraps'a, ale nie ma szans fpsy nawet 25 sie nie trzymają są wzloty i upadki. W half-size nagrałem materiał 30minutowy odtwarzam go a tu slow motion :ninja: a taki fajny meczyk z 'polaczkiem' miałem ;(.

Nvidia GeForce 8500gt

Intel core 2 quad 2.4

2gb ram

Win 7 ultimate.

Help me bro!

Pomocnik
Opublikowano

Nagraj śrubokrętem .

SWAG SWAG

"polaczkiem" mhm ... a Ty to kurwa kim jesteś ? żółtkiem :)?

Opublikowano

Nagraj śrubokrętem .

SWAG SWAG

"polaczkiem" mhm ... a Ty to kurwa kim jesteś ? żółtkiem :)?

Pozwole sobie odpowiedzieć na twoje dziecinne zachowanie, a może to Ty ze mną grałeś 10minut temu? Bo tamten też taki agresywny był. Ja jestem Polakiem nie polaczkiem który jak coś mu nie podpasuje zaczyna flejmić na każdego i psuje grę. W ogóle nie rozumiem o co Ci chodzi, że naskoczyłeś tak na mnie kulturalnie bez wulgaryzmów napisałem prośbe do forumowiczów, a Ty mi tu wyskakujesz wyżyć się próbujesz na forum ? Kup se worek treningowy lepiej, albo walnij barana w ściane. Widać poziom polaczków nawet tutaj =(.

Up, a nie obciąży mi tak kompa jak fraps, abym mógł grać z co najmniej 30 stabilnymi fps'ami na moim 4-letnim sprzęcie?.

Opublikowano

Pozwole sobie odpowiedzieć na twoje dziecinne zachowanie, a może to Ty ze mną grałeś 10minut temu? Bo tamten też taki agresywny był. Ja jestem Polakiem nie polaczkiem który jak coś mu nie podpasuje zaczyna flejmić na każdego i psuje grę. W ogóle nie rozumiem o co Ci chodzi, że naskoczyłeś tak na mnie kulturalnie bez wulgaryzmów napisałem prośbe do forumowiczów, a Ty mi tu wyskakujesz wyżyć się próbujesz na forum ? Kup se worek treningowy lepiej, albo walnij barana w ściane. Widać poziom polaczków nawet tutaj =(.

Up, a nie obciąży mi tak kompa jak fraps, abym mógł grać z co najmniej 30 stabilnymi fps'ami na moim 4-letnim sprzęcie?.

Camtasia nie obciąża komputera tak bardzo jak fraps.

A jeśli nadal byś miał jakieś lagi, czy spadki fps to po prostu kup nowego kompa.

Opublikowano

Dzięki up i up2. Łatwo powiedzieć 'po prostu kup nowego kompa' ; d co najwyżej na koniec roku szkolnego jak 3 nie będzie. Dobra przetestuje sobie potem te programy i dam znać temat niech narazie zostanie open.

p.s jak mw2 nagrywam frapsem to nie laguje nawet jak dostane granatnikiem rpg w ryj ; d, a lola nie da rady uciągnąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...