Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPRASZAMY] SIMP CABAL EPIZODE 8!

maniu1994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postów na temat nowych prywatnych serwerów EP8 jest pełno, ostatnio sam napotkałem się z pewnym problemem, chciałem pograć na prywatnym serwerze a tu patrze są jakieś 2 nowe , oby dwa mają EP8 MIstery i Simp, zarejstrowałem się do Mistery pobrałem clienta nabiłem bodajże 50 lv spotkałem jednego Polaka *.* który też szukał Polskiej GIldi, co to za sens grania na serwie bez ludzi , bez Polskich graczy ? Tak więc zapraszam wszystkich do zagrania na serwerze SIMP CABAL Mamy polską Gildie xxxxxx , serwer jest fajny lecz trzeba troche przyłożyć się do gry, trzeba robić dungi by coś osiągnąć to jest Serwer taki jak global , tylko że na globcu 190 lv nabić to wieczność a tu w ciągu tygodnia masz 190 lv full class rank +bm3 pomagamy w class rankach i jak tylko się da, z mobów i dungów lecą po 2 itemki !! Serwer identyczny co Cabal EU nawet są questy Daily Miniesty i Daily dungen (IC,RH ITD.) 1 darmowe dziennie. mało ludzi gra tak więc itemki 7% ampa są rzadko spotykane i drogie. Jutro nasz Guild Master robi event sam jestem ciekaw o co w nim będzie chodzić ;P zapraszam do gry, by dojść do gildi piszcie Maila albo po prostu do mnie nick : Maniu , jeśli mnie nie będzie to na 2 chanellu Shoutujcie ;d

http://simpcabal.com/index.php

Exp : 300

Drop : x2

Skill : 500

Im więcej nas będzie tym gra będzie przyjemniejsza !!!!

Dziekuje.

Zapraszam Maniu :)

Opublikowano

Czy na tym forum można pisać tylko reklamy ? widzę że ludzie piszą również o swoich problemach, to ja jeden z wielu problemów rozwiązuje i zapraszam do Gildi na Simp Cabalu ;)

Opublikowano

Nie wiem, ale to serwer dla wytrwałych, trzeba robić Class Ranki, ja tego nie lubię, nie wiem czemu, ale tak jakoś. Serwer może okazać się fajny, na Mysterym zagościłem, ale niezbyt długo. :) Simp może wypali.

Opublikowano

A o to ci chodziło sorki nie zrozumiałem ;). Idzie się na prawdę wkręcić mimo że nas gra na prawdę garstka .Przynajmniej gra jest ciekawsza jeśli zaraz na początku nie mamy wszystkiego :D przypominam żeby pisać w razie czego Maila do mnie ponieważ nie jestem online 24/7 nick : Maniu , W Gildi pojawia się coraz więcej ludzi :)))

Opublikowano

tutaj jest x -trap bo mi nie działaja servy z x-trapem:/

Nie posiadam sygnaturki jeśli byłby ktoś taki dobry i potrafił ją zrobić jestem w stanie coś mu zaoferować :)

Opublikowano

Dla nowicjusza to pograj sobie na globalnym EU (Europa) i poznaj wszystko od podstaw.

Sam chętnie na nim bym zagrał, ale mam pare pytań m.in.

Jak szybko wbija się lvl.

Jak szybko leci kasa i jaki jest drop.

Jak jest z skillowaniem (jak leci).

Jaki jest poziom robienia eq (łatwy/średni/trudny).

Proszę o odpowiedzi tutaj lub na gg : 24293156 lub pw ;]

Opublikowano

Właśnie pobieram Cabala, jestem kompletnie zielony, czytałem tylko kilka poradników i mam zamiar grać Wizardem, można się z wami jakoś skontaktować? :P

//EDIT - No i niestety nie zagram, bo mam zintegrowany SP3 i blokuje mi X-trapa...

xxxrq.png

Opublikowano

Maniu wiesz co ? To teraz ja wykaże opinie na temat waszej gildi ok ?

Vene znany jako CiongCiong to frajer jakich mało... Oszukuje na dodatek kłamie i odwala maniane.. Najpierw wszystkim mowi ze event sehy do wygrania itp itd a potem odawala mu coś i nic nie daje.. Co to za człowiek który obiecuje a potem gówno ? Ta gildia to jedno wielkie dno ;) Jak ktoś bedzie was zapraszał to odmawiajcie .... To jest po prostu non sens..

Kappa.

Opublikowano

Sorki lecz to nie zależy ode mnie co on mówi i co robi ;), wiem co się ostatnio dzieje w Gildii ... po prostu są ludzie i parapety, nie wiedziałem że będą z nim takie problemy, może chce dobrze a mu nie wychodzi? xD jego eventy są dla zabicia czasu nie ważne co mówi . ja pomagam tylko jak mogę, nie obiecuje kokosów bo sam za pro eq nie mam. z tego co widziałem istnieje już inna polska Gildia stworzona właśnie przez graczy którzy wkurzyli się lekko mówiąc na Vene, nie widze przeszkód żebyście przeszli do niej :) jeśli tak dalej będzie sam tak zrobie

Opublikowano

Polecam server i przede wszystkim zajebistą gildie TrudneSprawy :) zajebisci ludzie,zajebista atmosfera,i przede wszystkim mozna liczyc na pomoc ;-)

pzdr Pwnage

Opublikowano

@up Poczekaj poznasz Vene i odechce Ci się grać u nich w gildi, maniu tak założyliśmy gildie i zapraszamy do niej pisać do ProPlayer albo shizerPL

Kappa.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Serwe DNO!! itemki w item shopie typu 14 ampa itp za cc mozesz miec wszystko bez wysilku

bardziej polecam Mystery tam jak na globie tylko szybszy epx/axp/wexp/skill exp

na mystery gra duzo ludzi ale w international gilidiach gram tam od marca jak jeszcze ep7 byl fajnie sie gra

full ep8 jest typu ft2/mo bm3

1313157092-U378900.jpg
Opublikowano

Mystery i SIMP to serwery jednej osoby.

Na simpie o 14 ampa nie trudno to dodali do shopa żeby mieć kasę na utrzymanie serwera. Żaden serwer by się nie utrzymał bez CC shopa ;) A przecież tam są HIGH rate i tak więc 14 dropi tak jak 7 na globie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...