Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Naklejki mi znikły ...

Jacek0813

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, teraz po wejściu do NFS W i wejściu na profil okazało się że naklejki z samochodów (wszystkich) zostały usunięte ... Jednak po wejściu w zakładkę Sklep z Naklejkami okazało się, że naklejka jest, ale jej nie widzę spróbowałem zmienić kolor auta .... Też kur&*@ nie pomogło ... Co mam zrobić ... ?

Opublikowano

wejdz w zmień samochód i wybierz auto jeszcze raz mam tak zawsze jak wchodze do gry....

Na wszystkich autach tak mam ... przeżyłbym to gdyby nie to, że kupiłem Audi R8 Darius Edition

Opublikowano

Tak uruchomiłem jeszcze raz ... tak było normalnie ... Audi kupiłem jeszcze jak była za 1.500.000 za igc ... wszystko było dobrze do dziś ... właściwie do wczoraj ...

Na innym profilu też nie mam naklejek ...

Opublikowano

hmmm coś włańnie wczoraj panowie z EA zjebali i co chwile zmieniało naklejkę mi w samochodzie.... na te innych graczy lub tez oni mieli moją....

Opublikowano

Naklejki znikły mi na serwie Apex-EU ... Jak wczoraj grałem to nie którym graczą też znikły, bo bardzo dużo osób nie miało naklejek

Zniknęły też na Chicane-EU

Opublikowano

Nie pomogło, dodam że używałem programu ArtMoney .. Nie wiem czy to w czymś pomoże, a może zaszkodzi .. Dodam, że każdy samochód z NFS W nie ma tuningu widocznego dla mnie ..

Opublikowano

Mi naklejki znikają jedynie gdy gram na przegrzanym laptopie (kiepskim dość). Sprawdź w jeździe dowolnej czy są bo tam mi zawsze się pojawiają.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

@benq10r - Mówiłem że wg. nie pokazuje mi naklejek .. czytaj ze zrozumieniem ..

@Nihooya - Nie wiem czy reinstall pomoże, ale spróbuję .. art money też wywale

@offtopic - Ja pierdo** kupiłem jakieś chu**** auto i sprzedałem je .. przez przypadek też wyjebał** LFA KUR*#@ miała przyspieszenie na 900 i prędkość max. ok. 883 <fucking_facepalm>

Jest HURA działa dzięki ci Nihooya bardzo mi pomogłaś/eś .. Leci LAJK ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...