Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończony][Graphic] Cristiano. vs SoFarGone

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyzywający: Cristiano

Wyzwany: (-)

Wstawianie prac do: do 3 dni

Głosowanie do: do 3 dni

Tematyka: Sygnatura, tematyka dowolna

Notatka: dawać ;)

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Praca nr 1

b37ef3b3f0689.png

Praca nr 2

cute_anime_bunny_sfg.jpg

Głosujemy tak :

Praca nr 1 mi się nie podoba ponieważ

Praca nr 2 mi się podoba ponieważ

ew.

Wybieram prace x ponieważ

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Nie no wyraźnie widać czyja praca jest kogo... :D

no ale dobra :

Praca nr1 podoba mi się acz nie do końca bo ten napis przykuwa całą uwagę i przez to praktycznie nie widać tego spiderman'a no ale może akurat tak autor chciał :P

Praca nr2 nie podoba mi się ponieważ render i to c4d przed nim jakoś nie współgrają ze sobą + jeszcze ten napis. pierwszą linijkę widać wyraźnie i to nawet fajnie wyszło ale już ta druga nie za bardzo

Dlatego oddaje głos na prace nr1 :P

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

Nie jestem grafikiem .

1. Nie podoba mi się ponieważ jest zbyt prosty jak na moje oko;p Okropny napis;p

2. Lubie takie klimaty wiec jestem za. Co jednak mi się rzuca w oczy te trójkąty(nie wiem jak nazwać) z lewej strony postaci i jeden który na nią zachodzi z prawej.

Jestem za nr. 2

Opublikowano

Bardzo ciężki wybór.

Praca nr. 1 podoba mi się bardzo, jest dynamiczna, świetlista, ogólnie w moim typie.

Praca nr. 2 również mi się podoba, jest spokojniejsza, aczkolwiek wolę pracę nr. 2 :)

Game Over

Opublikowano

Praca nr 1 mi się podoba gdyż jest to styl w którym postać przebija całą prace no oraz napis jest BARDZO ważny oraz nadaje duży charakter pracy i to jest właśnie mój gust także no sorry ale praca nr 1 kosmiczna dla mnie ;)

Opublikowano

Praca nr 1 mi się podoba, ponieważ wszystko ładnie współgra, nawet mimo większego napisu ;)

Praca nr 2 mi się nie podoba, ponieważ jest wybrany słabej jakości render i ogólnie jest trochę gorzej wykonana niż praca nr.1

Wygrywa praca nr.1, gratulację!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...