Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] kolejne lekkie odświeżenie tematu o zoomhacku

kamil1419

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam za zoomhacka na głównym kliencie od riot można wyłapać bana. Więc ja za to się pytam czy ma znaczenie klient używany? Jeżeli używałbym zoomhacka przez ace client to jest dużo mniejsza szansa, że wykryją, że go używam? Czy działa to tak samo jak na norm kliencie od riotu?

Opublikowano

@up Zamknij ryj jebany pajacu, pewnie nawet nie masz pojęcia czym jest zoom hack i że nie daje on żadnej przewagi w grze.

@topic ja na głównym cliencie gry gram na zoomhacku i nie wyłapałem bana.

Proszę o warna dla tego pana.

SW5tdWZhc29fX19ldW5lX19fNzdfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX184X19fMl9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

@UP Warna możesz wyłapać ty, za spam.

Co do tematu, był gdzieś na MPC ten zoomhack, ale niektórym nie działał, a niektórzy dostali bana po tygodniu, więc jeśli chcesz narazić konto (bo pewnie i tak jesteś początkującym) to znajdź sobie tego hacka. Ale ja - nie polecam.

Game Over

Opublikowano

Proszę o warna dla tego pana.

Warna to ty dostaniesz za offtop, do tego służy opcja zgłaszania postów cymbale.

To jest forum o cheatach i pan z postu numer 2 też został zgłoszony.

Zoom hack to opcja oddalenia kamery dalej, lecz nie odsłania ona większej ilości mapy (mgła wojny) i nie można nazywać tego hackiem.

Ja używam zoomhacka z jakiegoś poradnika na youtube bo na tak dużym monitorze cięzko jest się połapać nawet jak spelle rzucić i do dziś bana nie dostałem.

League of Legends

EU WEST - konto sprzedane.

EU NE - http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...